ntv spor ile imtihanim

Gecen hepsi oturmus abartmiyorum bir saat zenci futbolcularin yasini konustular bizimde hipnotize olmus izliyor yuh dedim ya
Kapat basim agridi bizene heriflerin yaslarindan
Ooo cok onemli futbolcu en verimli 26 30 arasi oncesinde tecrubesiz oluyo sonrasinda esek oluyo (erkeklerin tabiriyle yani)

beterin beteri var, bizde de Discovery ID kanalı o şekilde 24/7 çalışıyor.. bende artık kim katil, kim kimi aldatmış, kim sapık anında tahmin ediyorum ve en önemlisi otopsi nasıl yapılıyor biliyorum :KK53: bugün gidip adli tıp'a iş başvurusunda bulunsam alırlar o derece :KK70: olaya iyi tarafından bak, ciddi bir uzmanlık alanımız var :KK53:

beterin beteri var, bizde de Discovery ID kanalı o şekilde 24/7 çalışıyor.. bende artık kim katil, kim kimi aldatmış, kim sapık anında tahmin ediyorum ve en önemlisi otopsi nasıl yapılıyor biliyorum :KK53: bugün gidip adli tıp'a iş başvurusunda bulunsam alırlar o derece :KK70: olaya iyi tarafından bak, ciddi bir uzmanlık alanımız var :KK53:

Orda sarı saçlı küt saçlı bir teyze vardı onun otopsi programı vardı onu da izlerdim..ah ah anılar..:KK45:

Sizinki de supermis otopsi konusunda biz de iyi sayiliriz csi dizilerinden deneyim kazandik bya

:KK11::KK11:Ahahahhaha bisey anlaticam. ..
Erkek arkadasimla yeniydik bizde maclara gideriz falan. .
Neyse o gunde kavga ettik evden cikamadik mac izlemeye. ..
Kendini odaya kapamis beyefendi
Icerden mirildanma sesleri geliyoo korkktummmmm kafayimi yedi acaba kimle konusuyo buu oglan dedimm. .
Ciddi ciddi tirsmaya basladim icerde kendi kendine karanlik oda da konusan sevgilim den. .
O korkuyla tirsarak yanina giittimm. ..
Buuu sapsalll devam eetti konusmaya benii duymuyoooo. ..
Iyiyce tirsmaya basladim artik etrafima bakiodum evden nasil kacabilirim planlari kuruyom ki .... Okuz konustu benleee

megersem totem yapmiss aferim dedim yani nerdeyse terkedip evi ambulansla polis cagircaktim deli var diyeeee hihihihi

Az onceki konu kadar ilgi cekmeyecegim ama benim sorunum da ayni

Benim esim ntv spor trt spor euro sport vb kanallari izliyor sabah aksam hele haftasonlari 11 de acar gece birde kapatir baslarda kiziyordum ama
sorun su ki artik cok iyi bi futbol yorumcusu oldum.....
Yakinda biyik cikaricam ve kocamla karsilikli cekirdek citleyip yerleri kirleterek futbolcularin kacirdiklari pizisyonlara kufretmeye basliycam :KK53::KK53::KK53:
Biz de izliyoruz sizin kadar çok olmasa da. Sadece fb nin maçı olduğu günler
Ben seviyorum ama fazlası zarar tabi
Komik komik yorumlar yapıyorum futbolcuların ismini karıştırıyorum eşim çok gülüyor. Siz de ti ye alın gitsin
..

Az onceki konu kadar ilgi cekmeyecegim ama benim sorunum da ayni

Benim esim ntv spor trt spor euro sport vb kanallari izliyor sabah aksam hele haftasonlari 11 de acar gece birde kapatir baslarda kiziyordum ama
sorun su ki artik cok iyi bi futbol yorumcusu oldum.....
Yakinda biyik cikaricam ve kocamla karsilikli cekirdek citleyip yerleri kirleterek futbolcularin kacirdiklari pizisyonlara kufretmeye basliycam :KK53::KK53::KK53:
ben çocukken babam beni oturturdu maç izletir anlatırdı bu yaşıma kadar hiçbir maçı kaçırmadık zevkle izliyorum artık bu durum sözlümünde çok hoşuna gidiyor bayılıyor onunla maç izlememe oturun izleyin zevkli zaten isteyerek izlerseniz şahane bir etkinlik ama sevmezseniz zaten zulüm gibi gelir:KK14:

ne abim ne babam hiç maç izlemezdi, evlendim bütün yorumları maçları izler olduk alışkın değilim ben böyle bişeye :KK11: hastasın sen diyorum ben hasta değilim sen maç hastası görmemişin diyo.
evliliğimizin tek kavga sebebi maç hiç bi sonuçta yok kavganın üstü kapanıyo bi, süre sonra ben dayanamayıp yine kavga çıkarıyom ama o izlemekten vazgeçmiyo
halı sahaya oynamayada gidiyo
erman toroğlunun sesi beynimi kemiriyo, adamda bi ses var hiç susmadan car car konuşuyo, sıkıntı basıyo onun yüzünden :KK67:
sanırım bu haftadan sonra 1 ay tatil var :KK70::KK71::KK6:

Ben lig tv yi kapattırıyorum,eşim açtırıyor ben kapattırıyorum eşim açtırıyor. 4 senedir böyle bir hayatımız var,zengin ettik digiturkü :KK53:
Ama olsun fanatik koca candır:-)

ben çocukken babam beni oturturdu maç izletir anlatırdı bu yaşıma kadar hiçbir maçı kaçırmadık zevkle izliyorum artık bu durum sözlümünde çok hoşuna gidiyor bayılıyor onunla maç izlememe oturun izleyin zevkli zaten isteyerek izlerseniz şahane bir etkinlik ama sevmezseniz zaten zulüm gibi gelir:KK14:
Ewet basta zulum gibiydi cunku belgeselden baska bisey izlemezdim simdi guzel eglenceli

O benim cok sevdigim bi insan disardan bakanlar da bu sessiz adamla ne bulup da konusuyon diye soruyolar ama benimki cok konusmayi sevmez disarda ewde kendi halimizde cok konusuyoruz egleniyoruz kavga ederken bile komik bu

Bizde de durum aynı.ama farklı olan tarafı o kanalları ben izliyorum.eşimde yetenek sizsiniz.o ses türkiye filan izliyo.kavga ediyoruz ben mutfağa kaçıyorum bazen ...bana futbol aşkını babam aşılamıştı.maçlara giderdik bekarken.evlendim ben kocamı zorla götürdüm maçlara fb li adama gs tribününde tezahurat yaptırmış kadınım ben :)

X