- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
- Konu Sahibi oglak_kadini
Biz de her gece savaş, dövüş filmleri izliyoruz. Bu sayede karateci oldum çıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay onu da izliyordum ben..ama kaç sene öncesiydi o ki?Bende onu izliodum bi aile vardi 8 cocuklari vardi 2 buyuk ikiz sonra 6 tane tek karindan 8 cocuklari vardi uyutmalari yedirmeleri aman Allahim izlerken daraliyordum
Izleyince biliniyor bak :-DRobertoyu yolladilar getti
Bizimki hic bikmio beni de alisturdiOturup yorumluyorum onceden takmazdi simdi sabredemiyor uzatmayip kapatiyor
Ben zaten cok sevmem tv yi
Ama o futbol icin aliskin izlemeye
Ah keşke benimki de izlese bayılırım dövüş filmlerine..Biz de her gece savaş, dövüş filmleri izliyoruz. Bu sayede karateci oldum çıktım
Bi ara aamir khan filmlerine sardik ama olmadi futbola geri dondukBiz de her gece savaş, dövüş filmleri izliyoruz. Bu sayede karateci oldum çıktım
O bayaa eski 5 6 vardir yhaaa bekardim onu izlerkenAy onu da izliyordum ben..ama kaç sene öncesiydi o ki?
Ama ben absurt yorumlar yapiyor odaklanamiyor yani dalga geciyorumBizimki hic bikmio beni de alisturdi
O zaman d dalga gectigini anlior:)Ama ben absurt yorumlar yapiyor odaklanamiyor yani dalga geciyorum
Adam sut atiyor ozette ben bak bak o oyle vurulur mu o kadar para verdik aldik seni ise yara filan yapiyorum ;-)
Ay ben hic sevmiyorum. Sakinligi seviyorum. Kore dizileri izliyorum ve belgeselleri izliyorum. TrtHD favori kanalim..Ah keşke benimki de izlese bayılırım dövüş filmlerine..
Futbol beni bunaltiyor, nefes alamiyorum. Allahtan eşim o kadsr düşkün değil. .Bi ara aamir khan filmlerine sardik ama olmadi futbola geri donduk
Kalitelisi olursa görsel sölen oluyor ama doğru filmi bulmak lazım.Ay ben hic sevmiyorum. Sakinligi seviyorum. Kore dizileri izliyorum ve belgeselleri izliyorum. TrtHD favori kanalim..
Futbol beni bunaltiyor, nefes alamiyorum. Allahtan eşim o kadsr düşkün değil. .
Ama ben oyle seviyorum izlemeyi diyorum iste evli mesela adam asena erkin var bak bu adam hakta nasil evli bu kadinla ne mide var bunlarda diyorumO zaman d dalga gectigini anlior:)
Beyaz futbol bambaşka bir şey,o bir yaşam felsefesi.,.Pazar geceleri en buyuk zevkim beyaz futbolu izlemek
Besiktas maclarinda ugurlu yerim vardir catlasamda ortadan ikiye yer asla degistirmem.
Gazetenin once spor sayfasina bakarim.
Bence cok guzel bir huy edinmissiniz.
Futbol basta olmak uzere spor hayattir.
Beyaz futbol bambaşka bir şey,o bir yaşam felsefesi.,.