- 30 Haziran 2013
- 21.031
- 16.308
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
Durumdan sikayetci degilim iste gecenlerde ofsayti anlaTtim arkadaslara erkekler baya sasirdi.Şikayetçi misiniz bu durumdan bence gayet güzel :)
Ahmet cakari bizde izliyoruz sergen gitti yhaa kalite katiodu biraz daha benimki de onceden oyle ligler izliyordu d smarti kapattik da normal uydu kanallari kaldiKanayan yarama parmak bastın.Erkek arkadaşım da böyle benim,yemin ederim sana arap liglerinin ikinci liglerini izliyor ya.Bir de gerzek gerzek programlar izliyor,hele tv8 de bir program var (ahmet çakarın olduğu) ayin yaparcasına onu izliyoruz.Zaten lig maçları her türlü izleniyor.Bıktım ama bir yandan da alıştım artık bari 3 büyüklerden biri oynasa da zevk alsam diye düşünüyorum.
Sivas spora gitti sergen :-DAhmet cakari bizde izliyoruz sergen gitti yhaa kalite katiodu biraz daha benimki de onceden oyle ligler izliyordu d smarti kapattik da normal uydu kanallari kaldi
Robertoyu yolladilar gettiSivas spora gitti sergen :-D
Alisiyo insan dimi bi sure sonra biz kadinlar ne kadar da fedakarizBende senin gibiyim adam 24saat izliyor
Belgesel de izliyorduk beyfendi vazgecti onlardan sarmadi onlar o tartismalari seviyorBiz de neredeyse 7/24 belgesel izliyoruz. Bu sayede kimyager, veteriner, mühendis, tarih profesörü, araba tamircisi vs. oldum yarı yarıya.
Ne güzel ya o programlara bayılıyorum.Bir ara açık artırmayla ilgili bir program takip etiyordum o kanalda,bağımlısı olmuştumBiz de neredeyse 7/24 belgesel izliyoruz. Bu sayede kimyager, veteriner, mühendis, tarih profesörü, araba tamircisi vs. oldum yarı yarıya.
Bende araba modifiye programi dovme programi bide mythbusters vardi onlarin mudvimiydimNe güzel ya o programlara bayılıyorum.Bir ara açık artırmayla ilgili bir program takip etiyordum o kanalda,bağımlısı olmuştum
Dövmede kat von d nin olduğunu izliyorum bi de pastacı italyan bir aile vardı onları severdim.Bende araba modifiye programi dovme programi bide mythbusters vardi onlarin mudvimiydim
Şimdi var sanırım bir tane. Klasik oto açık arttırması.Ne güzel ya o programlara bayılıyorum.Bir ara açık artırmayla ilgili bir program takip etiyordum o kanalda,bağımlısı olmuştum
Oturup yorumluyorum onceden takmazdi simdi sabredemiyor uzatmayip kapatiyorAlisiyo insan dimi bi sure sonra biz kadinlar ne kadar da fedakariz
Sivas spora gitti sergen :-D
Robertoyu yolladilar getti
Bende onu izliodum bi aile vardi 8 cocuklari vardi 2 buyuk ikiz sonra 6 tane tek karindan 8 cocuklari vardi uyutmalari yedirmeleri aman Allahim izlerken daraliyordumDövmede kat von d nin olduğunu izliyorum bi de pastacı italyan bir aile vardı onları severdim.