Geçen hafta 13+3 bebeğimi normal doğum sonrası vakumlu kürtaj ile kaybettim. Akrania teşhisi kondu. Beyin oluşmuş fakat üzerinde ki kafatası oluşmamış dendi. Yaşamla bağdaşmayan bir durumdu. Dr um sebepsiz dedi. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez folikasite başlamıştım. Erkek bebekti. Bu gibi durum yaşayıp ne kadar sonra gebe kaldınız ve sağlıklı mıydı.
Geçen hafta 13+3 bebeğimi normal doğum sonrası vakumlu kürtaj ile kaybettim. Akrania teşhisi kondu. Beyin oluşmuş fakat üzerinde ki kafatası oluşmamış dendi. Yaşamla bağdaşmayan bir durumdu. Dr um sebepsiz dedi. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez folikasite başlamıştım. Erkek bebekti. Bu gibi durum yaşayıp ne kadar sonra gebe kaldınız ve sağlıklı mıydı.
Canım malesef yapacak bir şey yok. Gebelik iyice ilerlemeden sonlandırmanı tavsiye ederim. Benim işlemim 3 ocakta gerçekleşti. Ne kadar geç o kadar zor. Yaşamla bağdaşmayan bir durum. Çok okudum, araştırdım. Yaşama imkanlark yok maalesef
Merhabalar bende spina bfida yuzunden gebelik sonlandirma yasadim birsey danismak istiyorum 45 gun gecti aradan adet oldum ama sol tarafimd agri gibi degil bel belirsiz sanci vuruyor sizde de oluyor mu
Merhabalar bende spina bfida yuzunden gebelik sonlandirma yasadim birsey danismak istiyorum 45 gun gecti aradan adet oldum ama sol tarafimd agri gibi degil bel belirsiz sanci vuruyor sizde de oluyor mu
Merhabalar ben böyle bir sorun yaşamadım fakat doktorum ilk reglden sonra muhakkak gel demişti muayene için bu tarz operasyonlardan sonra parça kalma , yapışıklık , kist gibi durumlar olabiliyormuş. Şükür bir problem çıkmadı. Regl bitiminden sonra bir kadın doğum uzmanı ile görüş muhakkak vajinal muayene yapsınlar. Hatta benim dr um muhakkak rahim filmi de istedi iyice bakmak için çünkü 14 hafta da büyük bir gebelik. 10 gün önce de rahim filmi çekildim. Bir problem çıkmadı