Nst'de sancı olup açılma olmaması

ozden93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
1
0
31
Merhaba kızlar hamileliğiminde 39+1'deyim. Bebeğim 3800 kilo olarak ölçülüyor en baştan beri de normal doğum istiyorum. Çatı muayenesinde bir sorun yok çok şükür ama bebeğim daha kilo alırsa normal doğum daha riskli olabilir denildi. Dün sabah doktora gittiğimde nstde hiç sancı çıkmadı 2 cm de açılmam var. Akşam baya yürüyüp merdiven çıktım ve eve geldiğimde çamaşırımda koyu renk nişan gördüm. Apar topar hastaneye gittik açılmam sabitti ama tekrar nstye girdiğimde sancım çok düzenli ve ara ara 120lere kadar çıkan boyuttaydı. İşin tuhafı sancıları hissetmedim ve oradaki hemşireler bile şaşırdı. Sonuçlardan sonra bir saat hastanede bekledim tekrar açılmam kontrol edildi ama açılmam 2 cmde sabitti. Şimdi 3 gün sonra kendi açılmam olmazsa suni sancı ile normal doğum yapmak istiyorum. Benzer durum yaşayan yüksek nst sonuçlarına rağmen evde bekleyen var mı veya suni sancı alıp deneyimleyenlerin görüşlerine ihtiyacım var

Ben hastaneye sancısız gittim rutin kontrole. Bebeğim 4000 küsürlerdeydi kilosu. 40+2deydim ve açılma 2cm. Suni sancıyla normal doğum yapalım artık sıkıntıya girer kilodan dolayı sezaryene alırız dediler beklemeyelim dediler. Bende kabul ettim. Keşke etmeseydim de bekleseydim dedim. 10 saat sunisancı çektim mahvoldum bi de üstüne çocuk 3400 doğdu yani ölçümler doğru çıkmayabiliyor ki bu her kontrole gidişimde artan bi kiloydu siz düşünün.

Benimde hiç sancım yoktu acilmam 2cm di. Çocuk 3800vardi 3780dogdu zaten suni sanci aldm ama acilmam çok hızlı ilerledi dört saatte dogurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…