Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede 36 da 75 e kadar çıktı sonraki hafta o kadar bile çıkmadı düzensiz sancı bunlarMerhabalAr. .36 haftalık gebeyim. Nst de sancı çıkınca sonraki günlerde de mutlaka çıkacak diye bir şey var mı. Doğumun başlaması için nst de sancı kaç olmali..60 gösteriyor sancı ..13 dk da 2 kere tekrarlamis
Bendede 36 da 75 e kadar çıktı sonraki hafta o kadar bile çıkmadı düzensiz sancı bunlarMerhabalAr. .36 haftalık gebeyim. Nst de sancı çıkınca sonraki günlerde de mutlaka çıkacak diye bir şey var mı. Doğumun başlaması için nst de sancı kaç olmali..60 gösteriyor sancı ..13 dk da 2 kere tekrarlamis
yok oyle bir sey. 60 en az sanci oluyor zaten. En tepelere cikmasi lazim. Degerleri unuttum ama. Doktorun da bilgi verecektir zaten.MerhabalAr. .36 haftalık gebeyim. Nst de sancı çıkınca sonraki günlerde de mutlaka çıkacak diye bir şey var mı. Doğumun başlaması için nst de sancı kaç olmali..60 gösteriyor sancı ..13 dk da 2 kere tekrarlamis
33 tem beri çıkıyor sancım 100 leri gördüm 36 da. Ama hala gelen giden Yok 37+3 üz
Gece kasılmalarım çoğalıyor gün içinde de aynı şekilde var kasılmalarım. Bugün gidicem artık herhalde eşim çok baskı yapıyor git diye. Ben gidince doğurmaktan korkuyorum elimin gelmesine çok az kaldı 2 güncük daha dayansam yetecekMrb cnm
Nasılsın bugun ? Kasılmaların devm ediyr mu? Gittin mi kontrole?
Gece kasılmalarım çoğalıyor gün içinde de aynı şekilde var kasılmalarım. Bugün gidicem artık herhalde eşim çok baskı yapıyor git diye. Ben gidince doğurmaktan korkuyorum elimin gelmesine çok az kaldı 2 güncük daha dayansam yetecek![]()
Eşim on dk ya bir arayıp baskı yapıyor hazırlanıyorum şimdi. İnan yağmur yağsa bahane edip gitmicemDayanırsın cnm ama bi kontrolden birsey olmaz ki, bi git bencede...
sen gitmezsin şimdi hastaneye... biliyorum ben , kaç gun oldu gitmiosun ...
Ben dun dayanamadım gittim![]()
Eşim on dk ya bir arayıp baskı yapıyor hazırlanıyorum şimdi. İnan yağmur yağsa bahane edip gitmicem![]()
![]()
Ay dua et inşlh yazabileyim . İçimden bi ses hafi Doğuma diyecekler diyor :))İnanıyorum valla....
Seni hastaneye goturmek için 5 kişinin baskı yapması gerek heralde..
Hazırlan biranönce çık ve gelince ne oldu diye yazzzzzbekliyorum
Ay dua et inşlh yazabileyim . İçimden bi ses hafi Doğuma diyecekler diyor :))
Benim geceleri baya sancım oldu bi kaç gün şimdi hafif var. Zaten muhtemelen kaçarım hastanedenDemezler inşallah tatlım..
Ya sen okdr cok mu sancı cektıN bugune kadar evde de oyle dicekler diye korkuosunn...
İşim var benim daha sonra bi ara gelirim dogurmaya dersin![]()
AÇilma yok yumuşama var bebek aşağı inmiş . Sancım bakılıyor şimdi ..