• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu nsl sizce:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
arkadaşım bende bu takımı çok beğeniyordum hala beğeniyorum.çok istiyordum almayı ama kullanım açısından bana uygun gelmediği için almadım.yani bunlar bi misafirin geldiğinde yatak olamıyor.sadece görünüm açısından çok güzel.ha tabi senin için bu kriterler önemli değilse al arkadaşım öyle modası geçecek bi modelde değilkaydirigubbakcemile5inşallah ağız tadıyla kullanmak nasip olur arkadaşım..mutluluklar:1hug:

çok şık bi takım,bence salon için de gayet uygun...moda konusuna gelince de,niye buna takılıyorsun ki,bırak modassı geçerese geçsin,sen kullanacaksın onu,sevdikten sonra isterse 10 sene öncesinin modası olsun.

arkadaşım bende bu takımı çok beğeniyordum hala beğeniyorum.çok istiyordum almayı ama kullanım açısından bana uygun gelmediği için almadım.yani bunlar bi misafirin geldiğinde yatak olamıyor.sadece görünüm açısından çok güzel.ha tabi senin için bu kriterler önemli değilse al arkadaşım öyle modası geçecek bi modelde değilkaydirigubbakcemile5inşallah ağız tadıyla kullanmak nasip olur arkadaşım..mutluluklar:1hug:

cnmmmmmm yatak olmaması çok kötü yaaa hiç onu sormak aklıma gelmedi görüncee agzım açık kalıyodu herseferinde:):)kaydirigubbakcemile3ben oturma ve salon takımlarınııı yataklı istiyorummm..yoksa gelen misafirler nerde yatcakkk..hiç iyi olmadıı yaaaaaa:(:(:(:(:(:(artık bundan başka salon takımı içime sinerse yataklı oldugu için alırımm..yoksaa bunu alıpp oturmaa odasınıııı yataklı alırımm:(:(:(

çok şık bi takım,bence salon için de gayet uygun...moda konusuna gelince de,niye buna takılıyorsun ki,bırak modassı geçerese geçsin,sen kullanacaksın onu,sevdikten sonra isterse 10 sene öncesinin modası olsun.

haklısın cnm bnmm modaaaayaa bakarsamm zatenn benim habire eşya deiştirmem gerekirkaydirigubbakcemile3yatak olmuyomuş ya o konudaaa sıkıntılııyımmm bakalım umarımm buna benzer yataklı bi modelll bulabiliirmma.s.

Krem tül, krem halı, kahve perde de aldınmı oldu bu iş :)) ya hatta kahveyle turkuaz çok güzel gidiyo kombine renkler aksesuarların o renk te olabilir ağır durmasıda sana bağlı cnm bu koltuklara ister spor ister klasik bi hava katabilirsin ikiside uyar opuyorumnanaktan

takım çok güzel ama kahve yastıklar olmamış bence onun yerine beyaz kullanılsa hem takımı açar. sporluk daha güzel bence ne o öyle ağır ağır koltuklar

kıslarr bu salon takımını uzun zamandırr begeniyorummm...yaza kdr modası geçmesse almak istiyorumm..sizce nslll....çok sporrrrmu olurr salon takımı içinnnn...hanii genelde salon takımlarını agır modellerden seçeris..bu biras spor gibi ama çok sevimli duuruyooo:)dogtaş mobilya burada...

hayır canım ağır değil bence çok şık ve modern bi model benimde listemde var da :lepi::lepi:
ben salon oturma odası bir kullancam ama aynı zamanda açık resnk istiorum bakalım..
bide seninde 2010 yaza evlilik sanırım nişanlımda şimdiden alalım ödemneler kolay olur dio başka model çıkrada beğenirim die korkuorum sizdemi öle yapcaksınız

gülsüüü fıstıgımmvallaaaa şöle bi baktımda hakkett oturma odasına daha güzel olurrrr...ama yatak olmuyomuş ya ondannnn kafam karıştıı yatılıya çok misafirim gelir eminimm ondann yataklı istiyorumm..salon ve opturma odası ikisindede yataklı istiyordum..en azından birini öyle alcam ..
neskar84 cnm bnmmm biz beyaz eşyaları şimdiden alcazz mobilyaları düğüne 1 ay kala alırıs sanırımm..evi önce kiralamak gerekiyorrr ona göre alcaz..tabi kısmet belki uygun olur öncedende alabilirs...arkadaşım 2 ay önce evlendi eşyalarını önceden almıştı oturma odası okdr küçükkü sıgmadıı iki küçük koltuk ortada kaldıı nereye koycaklarını şaşaırdılarrr..içime gerçekten çok sinen vee uygun fiyatta olan olursa erkenden alablirsde:)

benim listemde de bu takım var. farklı renkleri de var onlar da çok güzel cidden.

Eğer oturma odam olcaksa salona inş ağır takım alacam, ama bu ağır takımları spor takımlara tercih etmemden değil, ama eğer tek salonda oturursam rahat bir takım alacam bu senin beğendiğin takım hiç de spor değil hem çok hoş kullanışlı hele oturman odan ayrıca olmucaksa bence ideal.kaydirigubbakcemile2

canım bende çok beğendim güle güle kullan ,doğtaşın moddelleri çok güzel ama kalitesi nesıl acaba??:uhm::sm_confused:

Nemcim zevkler göreceli tabii ki ama canım renginden ben pek hoşlanmadım yaw ama şekil olarak güzelmişş. Ki senin beğenmen mühim olan sende ok veriyorsan şimdiden güle güle kullan ve de mutluluklarrr

Bence takımı güzel gösteren odanın dekorasyonu olmuş.Biraz da geniş gibi odayı daraltabilirfisfisfis

Back
X