• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nşan için değişik fikirler (nişan benim değil)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

MUHENDIS35

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
33
1
298
İzmir
Kızlar Merhaba size birşey sormak istedim, nisanda abimin nişanı var ve ben onlara değişik bişey(sürpriz bişeyler) yapmak istiyorum nişan salonunda(onların unutamayacağı bişey olsun istiyorum), acaba nasıl bişey yapabilirim fikri olan var mı??? Ben epey zamandır düşünüyorum ama bulamadım :(

canım az bir zamanın kalmış..Sana bir fikir vermek isterim.Hem ucuz hem de sevimli..Bzi en yakın arkadaşımızın düğününde yapmıştık.Nişan eğer bir mekanda olacaksa giriş kapısının önüne çikolata tepsinin yanına iki sevimli köpek yerleştirdik.Biri fenerbahçeli gelin oldu biri de beşiktaşlı damat.:1: sürekli didiştikleri için kedi köpek yapıcaktık ama aşırıya kaçmayalım dedik:1: damatlık ve gelinlik kıyafetlerini damadın yengesine diktirmiştik.:9:çok sevimli oldular kapıdan giren hem fotoğraf çekildi onlarla hemde çok güldülerrrrr..:52: gelin ve damata da çok güzel bir süpriz oldu :) bu sana değişik bir fikir olabilir.:34:

Back