• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama NOX - Vişne ve Lal Kızılı

lumina88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
26
1
36
Nevşehir
Burada kızıl saçlarla ilgili öneri isteyen çok kişi var. Ben geçen yıl kullandığım iki rengi paylaşıyorum. Belki işinize yarar.

Buradan önce Cherry Red'i sonra Crimson'ı kullandım.

Bu Vişne.

Bu Lal Kızılı.

ben ikisinide çok beğendim ama boyamadan önce saç rengin açık mıydı yoksa kahve miydi benim saç rengim kestane kızıl bunlardan birini denesem tutarmı?

Saçlarım kahveydi. Orta kahve. Ama doğal saç rengim değildi boya vardı. Ona rağmen çok güzel tuttu. Sende de ilk seferde bu fotolardaki gibi olmasa da ikinci boyamada olur diye düşünüyorum. Boyanın biraz açıcı özelliği var çünkü.

Burada kızıl saçlarla ilgili öneri isteyen çok kişi var. Ben geçen yıl kullandığım iki rengi paylaşıyorum. Belki işinize yarar.

Buradan önce Cherry Red'i sonra Crimson'ı kullandım.

Bu Vişne.

Bu Lal Kızılı.

ikisi de çok hoş.. bu boyayı nerden nasıl edindin ya bayıldım lal kızılına .. o crimson.du heralde ..nox boyayı nasıl bulcam internetten bulamadım alcak yer :(( :ssz:

Lal kızılı 'yalan dünya' dizisinde ki 'tülay' gerçek ismiyle irem sak'ın saç rengine benziyo sanki. çok güzel :12:

$irem-sak_1332000841.jpeg

ikisi de çok hoş.. bu boyayı nerden nasıl edindin ya bayıldım lal kızılına .. o crimson.du heralde ..nox boyayı nasıl bulcam internetten bulamadım alcak yer :(( :ssz:

Ben boyayı Bursa'dan Setbaşı'ndan alıyorum. Senin için netten de bir araştırayım bulursam buradan paylaşırım ;)

Beğeniler için de teşekkür ederim ayrıca :)

Sadece burada bulabildim şimdilik.

http://www.kuaforunherseyi.com/tuna-kozmetik-toptan-kuafor-malzemeleri-nox-sac-boyasi-60ml

Son düzenleme:
Back