• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Novartis mi drogsan mı

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Staj yapıcam ikisi arasında kaldım hangi firma daha iyi sizce

Kimya okuyorum sizde oralarda staj yaparsam mezun olunca iyi bir iş bulabilir miyim
Tabii ki iyi bir referans olur canim ama issizlik diz boyu maalesef, biraz kismet isi. Yeni mezunlara cok iyi imkanlar verilmiyor, asgarinin biraz ustunde ise baslayip yukselmeye bakacaksin. Beklentini cok yuksek tutma ozel sektorde. Umudunu, hevesini kirmak istemem ama piyasa bu ne yazik ki..

Tabii ki iyi bir referans olur canim ama issizlik diz boyu maalesef, biraz kismet isi. Yeni mezunlara cok iyi imkanlar verilmiyor, asgarinin biraz ustunde ise baslayip yukselmeye bakacaksin. Beklentini cok yuksek tutma ozel sektorde. Umudunu, hevesini kirmak istemem ama piyasa bu ne yazik ki..
Peki pfizeri biliyor musunuz orada çok çalışmak istiyorum orası hakkında bir fikriniz var mı çok soru sordum kusura bakmayın

Novartis 'te 3 arkadaşım çalışıyor. Ortamı gayet rahat, şartları çok iyi. kadın ağırlıklı bir şirket. Personel alımı olursa eşim de girmek istiyor

Back
X