Nova Marka Test kullananlar ??

desert_rose85

...umutsuz...
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
427
4
kızlar bişey sormak istiyorum. aranızda nova marka idrar testi kullanan oldu mu hiç? 28 şubatda yaptığımda ve bugün yaptığımda, ilk1-2 dk içerisinde 2 ci çızgi belirdi sonra iyice kuruduğunda kayboluyor. 2ci çizgi olması gereken yerdede ışık vurdukca parlama oluyo beyz beyaz. anlamadım gitti. acaba test kötü mü diye düşünmeye başladım artık.

kullanan varmı aranızda nova marka????

Test kötü değil aslında ama 1 saat sonra çook hafif bi çizgi belirmişti bendede ama hamile değilmişmiyim.Kuruyunca bu testte bi cizgi beliriyo.Başka bi testte tekrarlayın bence.Birindede ilk yaptığım saniyede belirip kaybolmuştu ama novamıydı hatırlamıyorum

kuruduğunda hiç bişey belirmiyor benimkisinde. ilk 1-2 dk pembe 2ci çizgi gözüküyo sonra kurudkca kayboluyor. daha önce kullandığım testlerde böyle olmuyordu. merak ettim, birazda garipsedim...

peki sadece negatif sonucunu görüpte hamile olduğunu öğrenen oldu mu? bende sabahb bu testi yaptım ama nagatifti, 1 saat sonrada aynıydı...

peki sadece negatif sonucunu görüpte hamile olduğunu öğrenen oldu mu? bende sabahb bu testi yaptım ama nagatifti, 1 saat sonrada aynıydı...

canım bende bilmiyorum ama yarın çarşıya inicez kocişimle indiğimizde kana da baktırcam artık. acabayla yaşamak istemiyorum bir hafta daha. sabah kasığıma felaket bir ağrı girdi çatlayacam sandım, fakat akşama kadarda hiç başka ağrım olmadı, onun yerne akıntı başladı. anlamadım gitti. kadın olmak ne zormuş meğer off off

nova erken gebelik testi deil çıkarmıyor olabilir aynı firmanın labmen diye testi var o erken gebelik testi o güzel

nova erken gebelik testi deil çıkarmıyor olabilir aynı firmanın labmen diye testi var o erken gebelik testi o güzel

benimkisi erken gebelik testi değildi. paketi lila beyazdı. dün kan tahlili yaptırmak istiyordum, fakat kocişim yaptırtmadı. gebelik testide aldırtmadı. hastane ve eczanelerden transit geçti arabayla, neymiş stres yapmıcakmışım, tabi onun adeti 7 gün gecikmedi demesi kolay onun için. aldı dün beni hayvanat bahçesine götürdü stres atacakmışım ne stres attım bide bana sorsun, tüm hayvanlar yavrulamıştı ve yavrularınla geziyordu

vall o kadar moralim bozuktu ki senin yorumunu okuyunca bi tebessüm geldi yüzüme:) sen yazalı çok olmuş ama umarım görürüsün:)

kızlar bende yaptım benimkide nova ama şöle bişey var daha önce yaşadım böle aynı gebe çıktı ama hastalandım mmeğersem bunu n hassasiyeti düşükmüş yani düşük değeri hamile die ölçüomuş benim hcg adete yakın azcık yükselmiş ama bebek yoktu bu aykinde bebek gözüküyor adetim 2 gün geçti amaa bakalım

ayyy kıyamaamm aynı benim kocamm adamı o kadar hayal kırıklığına uğrattım kiii artık almıyor test mest zar zor aldırdım bunuda yaptım oda çift çizgi ama bilmiyorum daha öncede pozitif gösterip hamile olmadığım olmuştu oyüzden güvenemiyorum yarın acile gidip baktırcam inşallah. adete çok yakın yaparsan yada adetin 1 yada 2 gün geçipte yaparsan valla pozitif çıkıyor ama gebelikten değil tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…