- 28 Nisan 2010
- 427
- 4
-
- Konu Sahibi desert_rose85
peki sadece negatif sonucunu görüpte hamile olduğunu öğrenen oldu mu? bende sabahb bu testi yaptım ama nagatifti, 1 saat sonrada aynıydı...
nova erken gebelik testi deil çıkarmıyor olabilir aynı firmanın labmen diye testi var o erken gebelik testi o güzel
benimkisi erken gebelik testi değildi. paketi lila beyazdı. dün kan tahlili yaptırmak istiyordum, fakat kocişim yaptırtmadı. gebelik testide aldırtmadı. hastane ve eczanelerden transit geçti arabayla, neymiş stres yapmıcakmışım, tabi onun adeti 7 gün gecikmedi demesi kolay onun için. aldı dün beni hayvanat bahçesine götürdü stres atacakmışımne stres attım bide bana sorsun, tüm hayvanlar yavrulamıştı ve yavrularınla geziyordu
ayyy kıyamaamm aynı benim kocamm adamı o kadar hayal kırıklığına uğrattım kiii artık almıyor test mest zar zor aldırdım bunuda yaptım oda çift çizgi ama bilmiyorum daha öncede pozitif gösterip hamile olmadığım olmuştu oyüzden güvenemiyorum yarın acile gidip baktırcam inşallah. adete çok yakın yaparsan yada adetin 1 yada 2 gün geçipte yaparsan valla pozitif çıkıyor ama gebelikten değil tecrübeyle sabitbenimkisi erken gebelik testi değildi. paketi lila beyazdı. dün kan tahlili yaptırmak istiyordum, fakat kocişim yaptırtmadı. gebelik testide aldırtmadı. hastane ve eczanelerden transit geçti arabayla, neymiş stres yapmıcakmışım, tabi onun adeti 7 gün gecikmedi demesi kolay onun için. aldı dün beni hayvanat bahçesine götürdü stres atacakmışımne stres attım bide bana sorsun, tüm hayvanlar yavrulamıştı ve yavrularınla geziyordu