- 23 Ağustos 2012
- 50.102
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.792
- 898
Satar ya ,üzerinde aile konutu şerhi yoksa satar..Çalışmayan kadın dediğiniz kişi ev hanımıdır. Temizlik yemek akraba misafir çocuk her şeye ev hanımı bakar ,helal olsun . Ama adam çalışmayınca ev erkeği de değilde kusursuz bakmayın hak etmiyor kanun ne derse desin. Ama yarısını alır orası ayrı . Ev sizin üstünüze bile olsa ondan habersiz başka birinin üstüne geçiremiyor satamıyorsunuz
bu konuda size katılmıyorum. Turkiyeden ithal damadi getiren sizsiniz, calismayan, asalak gibi sizden gecinen adami yillarca besleyen de sizsiniz. e bir sene calismadi hadi normal dili yok vs. iki sene calismadi... daha anladiniz ki calismaya niyeti yok niye kisa yoldan ayrilmadiniz da bir de ortak mülk olacağını bile bile mulk aldiniz? aldiginizda bir ise girdiyse cikip eve para vermediği yillarda niye yol yakinken ayrilmadiniz?Eşitlik yasasi varya ondan dolayi isterse evde yatsin bir kuruş ödemesin maalesef yine pay hakki var .
Ev kadinlarina verilen hakki evde duran adamda faydalaniyor.
Tam burda feministlikten kurşun yedik
evet satar gayet şerh yoksaSatar ya ,üzerinde aile konutu şerhi yoksa satar..
Burasi yanliş anlaşilmiş .Eşitlik yasasi varya ondan dolayi isterse evde yatsin bir kuruş ödemesin maalesef yine pay hakki var .
Anlaşmalı boşanma dilekçesi yazıp üzerine taleplerini yazın imzalatın.Merhabalar,
Eşim çok rahat bir insan ,tembel ,ileriye dönük hiç bir fikri veya hirsi yok .
Herşey benim çabamla oluyor .
Usandirdi beni ,biktim ondan artik onu gördüğum an cinler tepeme geliyor.
Boşanmak istiyorum ama kendim yaptiğim çalıştığım ,gençliğimi verdiğim mallardan pay almasini kaldiramiyorum.
Ortada bir ev var ve benim kişisel birikim .
Ben sonradan evlilik sözleşmesi hazirlamak istiyorum,mal rejim ve ayirma sözleşmesi.
Asla notere gitmez ...
Notersiz avukatsiz imzalandiğinda gecerli olmaz mi?
Görümcem yapmişti mahkemede kullandi ve hakim kabul etti
Burasi yanliş anlaşilmiş .Eşitlik yasasi varya ondan dolayi isterse evde yatsin bir kuruş ödemesin maalesef yine pay hakki var .
Öyle imzalaçak olsaydi bende yapardim .Anlaşmalı boşanma dilekçesi yazıp üzerine taleplerini yazın imzalatın.
Eşiniz merhameti olsa eğer gerçekten siz yaptiysaniz hepsini size verirdi yapmadığı birşeyden erkek olarak birşey almak çok haksizlikMerhabalar,
Eşim çok rahat bir insan ,tembel ,ileriye dönük hiç bir fikri veya hirsi yok .
Herşey benim çabamla oluyor .
Usandirdi beni ,biktim ondan artik onu gördüğum an cinler tepeme geliyor.
Boşanmak istiyorum ama kendim yaptiğim çalıştığım ,gençliğimi verdiğim mallardan pay almasini kaldiramiyorum.
Ortada bir ev var ve benim kişisel birikim .
Ben sonradan evlilik sözleşmesi hazirlamak istiyorum,mal rejim ve ayirma sözleşmesi.
Asla notere gitmez ...
Notersiz avukatsiz imzalandiğinda gecerli olmaz mi?
Görümcem yapmişti mahkemede kullandi ve hakim kabul etti
Keşke sizde onu senelerce beslemeseydiniz evde . Üzerine mal almasaydiniz . Evde ev işi yapmayan dışarıda calismayan adama neden ev aldınız ? Annenizin üzerine alsaydinizBurasi yanliş anlaşilmiş .
Ben asla ev hanimlari pay hak etmiyor demek istemedim .
Erkekler ayni değil yani ev hanimi gibi evde her işi yapmiyor .
Fakat kadin çalişiyor ve eve geldimi bir yiğin iş daha yapiyor .
Çalişan kadinin üstünde iki misli yük .
Evet bu konuda eşitlik işimize yaramadi .
Evde oturan adam ,kişisel fikrim ,ev hanimi gibi eşit pay hak etmiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?