Merhabalar,
Eşim çok rahat bir insan ,tembel ,ileriye dönük hiç bir fikri veya hirsi yok .
Herşey benim çabamla oluyor .
Usandirdi beni ,biktim ondan artik onu gördüğum an cinler tepeme geliyor.
Boşanmak istiyorum ama kendim yaptiğim çalıştığım ,gençliğimi verdiğim mallardan pay almasini kaldiramiyorum.
Ortada bir ev var ve benim kişisel birikim .
Ben sonradan evlilik sözleşmesi hazirlamak istiyorum,mal rejim ve ayirma sözleşmesi.
Asla notere gitmez ...
Notersiz avukatsiz imzalandiğinda gecerli olmaz mi?
Görümcem yapmişti mahkemede kullandi ve hakim kabul etti
kendim yaptiğim çalıştığım ,gençliğimi verdiğim mallardan p
Görümcenizin yaptığı anlaşmalı boşanma protokolü., tarafların duruşma sırasında evet bu protokole göre boşanmayı kabul ediyoruz demesi lazım, eğer duruşma sırasında kabul etmezse , protokol şartlarına göre boşanamazdınız. Mutlaka bir avukat ile görüşün , kendi başınıza iş yapmayın.Merhabalar,
Boşanmak istiyorum ama kendim yaptiğim çalıştığım ,gençliğimi verdiğim mallardan pay almasini kaldiramiyorum.
Ben sonradan evlilik sözleşmesi hazirlamak istiyorum,mal rejim ve ayirma sözleşmesi.
Asla notere gitmez ...
Evet ev ortak ,birikim kendi adimaSadece ev mı var ortak?
Teşekür ederimEvlenmeden once aldiysaniz zateb hakki uok sikinti cikmaz. Şoyle birsey duydum ne kadar dogru bilmiyorum benim bir evim var evlendikten sonra aldi ailem. Onlarin ve benim ödediğime dait tum dekontlar. Yani bankaya her ay benim adima odeme yapildi. Esime ait tek dekont yok. Bunu kanitlarsan hicbirsekilde hak iddia edemez dediler bir kac kisi. Allah var esimin zateb umrunda olmaz oyle malimda gozu yok ama ben garanti olsun diye arastirdim sizinde bu sekildeyse arastirin
Eşitlik yasasi varya ondan dolayi isterse evde yatsin bir kuruş ödemesin maalesef yine pay hakki var .Evlenmeden once yaptiysaniz zaten hakki yok. Evlilik icinde yaptiysaniz tek basiniza yapmis olmuyorsunuz. Yani cidden adam tüm maaşini eve harcamadan sadece kendine harcadiysa belki kanitlanir hakki olmadigi bilemedim
Yok sonra beraber aldik ama eşim senelerce çalişmadiEvi ne zaman aldiniz, bekarken mi?
Eşinizin Kişisel birikiminizden umarım haberş yoktur.Merhabalar,
Asla notere gitmez ...
Bu dediğinize göre senelerce çalışmayan kadınlar da hiçbir hakka sahip olmamalı. Belki sizin farklı bir durumunuz vardır bilemiyorum ama çalışmayan bir eşi kabul ediyorsanız bu durumları da kabul etmelisiniz. Feminizm asla bize zarar vermez, feminizmi yanlış kullanıp yönlendiren insanlar zarar verir.Eşitlik yasasi varya ondan dolayi isterse evde yatsin bir kuruş ödemesin maalesef yine pay hakki var .
Ev kadinlarina verilen hakki evde duran adamda faydalaniyor.
Tam burda feministlikten kurşun yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?