- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
-
- Konu Sahibi in vino veritas
Ben de bişeyler aldım sonunda burdan. Ruj kullanmadım note'dan. Ama fondoten ve concealer mükemmel diyebilirim.Acayip guzel rujlari ben de yeni aldim hem icerigi super hem de surumu kolay ama kaliciligi icin ayni seyi diyemicem...
Ben de bişeyler aldım sonunda burdan. Ruj kullanmadım note'dan. Ama fondoten ve concealer mükemmel diyebilirim.
Kalıcı ruj istiyorsan lorealin 24 saat çıkmayan serisi var. Bende yaklaşık 3 gün kalıyor hiç tazelemeden. Nasıl bir kimyasaldır, duvar boyası mıdır bilemedim. O yüzden biraz tedirgin kullanıyorum.
Yaa dogal olsun da cok kalici olmasi onemli degil aslinda. Ama fiyat kalicilik aciisndan en iyi ruj wet n wild sanirim. Bir gun yemek yememe ragmen falan kaliyor. Ustelik 9 tl gibi biseye almistm gratisten.
Ama note a da bayildim... yerli mac diyorlar fondoten ve concealer icin
Aynen öyle. Mac'in face and body'si var bende ama kullanmıyorum artık pek fazla. Kapatıcılığı da kalıcılığı da süper. Yağlandırmıyor bir de yüzü.
Wet n wild hiç kullanmadım. Hafta sonu gidip bir ruj alayım bari.
Kardesim makyaja yeni basladi diye wet n wild aliyim dedim hani ucuz olsun dener dener atar belki diye. Bigun lazm oldu ben evde unutmusum rujumu bana verdi surdum sonra coktum rujaama dudaklari kurutuyo altina balm surmek gerekiyor.
Haha hırsız seniii... Balm kalıcılığı azaltıyor ama.. Bir de ben parlak ruj sevmem hiç. Mat olacak.
Peki nasıl ruj, mat mı parlak mı? Kalıcılığı ne oranda?
çok kalıcı ruj dudakda ilk katmanı yıpratır ve sonraki ruj kullanımında çatlak bir dudak derisi oluşur Loreal çok kurutuyor ,Mac 48 saat vardı onu kaldırdılar o iyi bir rujdu .Note marka kalıcı ruj adı altında satılan ruju kadife bir yumuşaklık veriyor ve mat tonları çok güzel ne yapışkan yağlı his nede kalıp gibi sökülüyor denemelisin .
Bu markayı yeni keşfettim, geç mi kaldım bilmiyorum. Ama sanırım zaten pazara çok yeni girmiş bir marka. Henüz ürün almadım. Kullananlar yorum yaparsa iyi ve kötü yönleri hakkında ya da memnun kaldıkları ve kalmadıkları ürünler hakkında şahane olur.
Ambalajlarına bayıldım. Uygun fiyatlı olmalarına rağmen ambalajlar high end ürünler seviyesinde gibi göstermiş. Detox&protect fondotenini denedim, fena değil. Ancak doğru fondoteni denediğimden emin olamadım. Yanılmıyorsam 4 grup fondoten var. Hepsini denemek lazım.
Full coverage concealer'a tek kelimeyle bayıldım. Gerçekten tam bir kapatıcılık sağlıyor. Standdaki danışman kardeş biraz daha güvenilir olsaydı muhtemelen fondoten ve concealer alıp çıkardım.
Evet kızlar benim ilk izlenimlerim bunlar. Siz nasıl bakıyorsunuz note cosmetics'e?
Ben sadece rujunu kullandım. Çok kalıcı ve renk vermesine bayıldım. Birde çok tatlı kokusu var. Ruju annem almış bana :) kendi zevkine göre tabi koyu bir renk almış. Sonra baktım ortalıkta bir Kyle Jenner makyaj modası var denedim ve çok yakıştırdım kendime (beyaz tenliyim)
http://www.gleamfashion.com/note-cosmetics-urun-yorumlari.html yorumlara burdanda bakabilirsin içinde hem fondöten hem de ruj yorumu var NOTE Kozmetik ile ilgili.
Ben şu an göz altı kapatıcısını çok merak ediyorum. kullanan var mı acaba ?
Ben sadece rujunu kullandım. Çok kalıcı ve renk vermesine bayıldım. Birde çok tatlı kokusu var. Ruju annem almış bana :) kendi zevkine göre tabi koyu bir renk almış. Sonra baktım ortalıkta bir Kyle Jenner makyaj modası var denedim ve çok yakıştırdım kendime (beyaz tenliyim)
http://www.gleamfashion.com/note-cosmetics-urun-yorumlari.html yorumlara burdanda bakabilirsin içinde hem fondöten hem de ruj yorumu var NOTE Kozmetik ile ilgili.
Ben şu an göz altı kapatıcısını çok merak ediyorum. kullanan var mı acaba ?