- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
-
- Konu Sahibi in vino veritas
Peki nasıl ruj, mat mı parlak mı? Kalıcılığı ne oranda?ruj u var bende ben memnunum ama makyajdan da anlayan biri değilim süslü sözlükte görüp almıştım bende
Hangi fondoteni kullanıyorsunuz peki? Çok fondoten kullanan biri değilim ama kullanacağım zaman altına baz uygularım genelde.içeriği çok temiz ve gerçekten fiyat performans olarak cok ıyı bır marka canım ben fondotenını kullanıyorum cok memnunum ancak cildin kuruysa altına nemlendirici sürmen gerekli,dudak kalemi var bir de ondan da cok memnunum bir şans vermelisin bence :)
Tanıtım fiyatları olabilir dye düşünüyorum. Bir deneyeyim memnun kalırsam stok falan yaparım. Detox fondoten denedim ben de, hoşuma gitti. Cildim yağlı bu arada.detox fondotenın en acık rengi canım ambalajı harika ve azıcık bir miktar tüm yüzüme yetiyor ben memnunum sadece kış aylarından dolayı cildim kuru oldugu ıcın zorlanıyorum ancak cildin yaglıysa cok memnun kalıcaksın ma bir fondoten pudraya falan ihtiyacın yok .fiyatlar senı dusundurmesın masallah de uygun fıyata böyle guzel urunlerın olması harıka :)
Youtubeda gördüm zaten. Kozmetik konusunda biraz tutucuyum. Kullandığım ürünleri kolay kolay değiştirmem ama bu marka çok ilgimi çekti. Kampanya da varken ben birkaç ürün alayım bari.o zaman hiç kaçırma derim gercekten :) hatta suan 3 al 2 öde kampanyası var rujlarını falan da çok övüyolar deneyebilirsin bence ve bu tarz kozmetik arayıslarında blog yazılarını okumanı tavsiye ederim canım :)
Hadi ya, ojeleri hep kötü olarak tanıtmışlar genelde.Garip bir şekilde ojelerin performansı gayet iyi...
benim hoşuma gitti...fırçaları güzel,sürümü kolayHadi ya, ojeleri hep kötü olarak tanıtmışlar genelde.
Onları da deneyelim madem. Kalıcılığı nasıl?benim hoşuma gitti...fırçaları güzel,sürümü kolay
rengine göre mesela nude tonları daha dayanıklı gibi....neon pembesi 2 gün soyulabiliyor...Onları da deneyelim madem. Kalıcılığı nasıl?
Kapatıcı gerçekten muhteşem diyebilirim. Fraların da pigmentasyonu gayet iyiymiş diye duydum. Hangi rimeli kullanıyorsun? Bir de eyeliner hakkında fikrin var mı?Lip gloss far ve rimelini kullanıyorum cok memnunum rimeli ozellikle cok begendim ben. Kapatıcısnda ilk fırsatta almayı düşünüyorum yapısının mac prolong wear a benzedgni söylüyorlar.
Kapatıcı gerçekten muhteşem diyebilirim. Fraların da pigmentasyonu gayet iyiymiş diye duydum. Hangi rimeli kullanıyorsun? Bir de eyeliner hakkında fikrin var mı?
Nude bir ton benimki ten rengi gibi memnunum kaliciPeki nasıl ruj, mat mı parlak mı? Kalıcılığı ne oranda?