Note cosmetics ürünleri kullananlar

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.915
63.667
Bu markayı yeni keşfettim, geç mi kaldım bilmiyorum. Ama sanırım zaten pazara çok yeni girmiş bir marka. Henüz ürün almadım. Kullananlar yorum yaparsa iyi ve kötü yönleri hakkında ya da memnun kaldıkları ve kalmadıkları ürünler hakkında şahane olur.

Ambalajlarına bayıldım. Uygun fiyatlı olmalarına rağmen ambalajlar high end ürünler seviyesinde gibi göstermiş. Detox&protect fondotenini denedim, fena değil. Ancak doğru fondoteni denediğimden emin olamadım. Yanılmıyorsam 4 grup fondoten var. Hepsini denemek lazım.

Full coverage concealer'a tek kelimeyle bayıldım. Gerçekten tam bir kapatıcılık sağlıyor. Standdaki danışman kardeş biraz daha güvenilir olsaydı muhtemelen fondoten ve concealer alıp çıkardım.

Evet kızlar benim ilk izlenimlerim bunlar. Siz nasıl bakıyorsunuz note cosmetics'e?

içeriği çok temiz ve gerçekten fiyat performans olarak cok ıyı bır marka canım ben fondotenını kullanıyorum cok memnunum ancak cildin kuruysa altına nemlendirici sürmen gerekli,dudak kalemi var bir de ondan da cok memnunum bir şans vermelisin bence :)

Hangi fondoteni kullanıyorsunuz peki? Çok fondoten kullanan biri değilim ama kullanacağım zaman altına baz uygularım genelde.
Bir de içeriğinde doğal ve tedavi edici bitkiler olduğu söyleniyor. Bu kadar iyi ürünlerin bu fiyatlara satılması düşündürdü beni açıkçası.

detox fondotenın en acık rengi canım ambalajı harika ve azıcık bir miktar tüm yüzüme yetiyor ben memnunum sadece kış aylarından dolayı cildim kuru oldugu ıcın zorlanıyorum ancak cildin yaglıysa cok memnun kalıcaksın ma bir fondoten pudraya falan ihtiyacın yok .fiyatlar senı dusundurmesın masallah de uygun fıyata böyle guzel urunlerın olması harıka :)

Tanıtım fiyatları olabilir dye düşünüyorum. Bir deneyeyim memnun kalırsam stok falan yaparım. Detox fondoten denedim ben de, hoşuma gitti. Cildim yağlı bu arada.

o zaman hiç kaçırma derim gercekten :) hatta suan 3 al 2 öde kampanyası var rujlarını falan da çok övüyolar deneyebilirsin bence ve bu tarz kozmetik arayıslarında blog yazılarını okumanı tavsiye ederim canım :)

Youtubeda gördüm zaten. Kozmetik konusunda biraz tutucuyum. Kullandığım ürünleri kolay kolay değiştirmem ama bu marka çok ilgimi çekti. Kampanya da varken ben birkaç ürün alayım bari.

Lip gloss far ve rimelini kullanıyorum cok memnunum rimeli ozellikle cok begendim ben. Kapatıcısnda ilk fırsatta almayı düşünüyorum yapısının mac prolong wear a benzedgni söylüyorlar.

Lip gloss far ve rimelini kullanıyorum cok memnunum rimeli ozellikle cok begendim ben. Kapatıcısnda ilk fırsatta almayı düşünüyorum yapısının mac prolong wear a benzedgni söylüyorlar.
Kapatıcı gerçekten muhteşem diyebilirim. Fraların da pigmentasyonu gayet iyiymiş diye duydum. Hangi rimeli kullanıyorsun? Bir de eyeliner hakkında fikrin var mı?

Kapatıcı gerçekten muhteşem diyebilirim. Fraların da pigmentasyonu gayet iyiymiş diye duydum. Hangi rimeli kullanıyorsun? Bir de eyeliner hakkında fikrin var mı?

Ultra volume olanı kullanıyorum. 1 numaralı farı var bende gayet iyi bencede.Eyeliner hhakkında bir fikrim yok fakat kullanan vloger ve blogerlr pek begenmemisti sanırım bir ara bnde araştırıyordum bu markayı ama kapatıcıyi cidden merak ediyorum herkes aynısıni söylüyor

Acayip guzel rujlari ben de yeni aldim hem icerigi super hem de surumu kolay ama kaliciligi icin ayni seyi diyemicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…