• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nostalji kraliçesi evim

Kelebek3344

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
366
110
323
40
İzmir
merhaba arkadaşlar, evimin resimlerini albüme yükledim, şimdilik salon ve yatak odası var sadece. aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Bu arada berjerlerim Aqualilly'ninkilerle aynı :) Yorumlarınıza açığım.
..................

Son düzenleyen: Moderatör:
GÜle güle oturun. Rabbim yuvanıza huzur versin. Evinize bakınca 90'ların başındaki salonumuz aklıma geldi. Sizin de istediğiniz bu havayı yaratmaktı zaten diye düşünüyorum. Bu konuda başarılısınız.

Yalnız birkaç eleştirim olacak kusura bakmayın. Eşyalar tek tek çok özel fakat bir uyum sağlanamamış. Renkler ve mobilyaların tarzları birbiriyle alakasız. Bunlara dikkat edebilirsiniz... Evinizi paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim:16:

ben salonu çok beğendim. ama yatak odasını biraz daha modernleştirebilirdiniz. allah huzurlu günler versin. ama mutfağın banyon meraktayım yani :16::16:

salona ba-yıl-dım! zamansız şahane bir oda olmuş :))) renk uyumu mobilyalar koltuklar perdeler hatta o tarzı sevmesem bile halı müthiş görünüyor.

yatak odası pek benim tarzım değil altın rengi çok kullanılmış o yüzden ısınamadım ama onlar da müthiş parçalar belli. salon fotoğraflarını kaydediyorum ilersi için lazım olur belki :)))

GÜle güle oturun. Rabbim yuvanıza huzur versin. Evinize bakınca 90'ların başındaki salonumuz aklıma geldi. Sizin de istediğiniz bu havayı yaratmaktı zaten diye düşünüyorum. Bu konuda başarılısınız.

Yalnız birkaç eleştirim olacak kusura bakmayın. Eşyalar tek tek çok özel fakat bir uyum sağlanamamış. Renkler ve mobilyaların tarzları birbiriyle alakasız. Bunlara dikkat edebilirsiniz... Evinizi paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim:16:

teşekkür ederim. 90lar hatta 60lar bile olabilir ::) retronun başlamadığı en geç dönem hangisiyse onu seviyorum, yani klasiği... Eşyaları ayrı ayrı alıp birleştirdim zaten, renklerden memnunum, ama berjerler kanepelere göre küçük kaldı malesef. berjerleri tepeden almıştım, showroomda bu berjerleri lila rengi kadife kanepelerle kombinlemişlerdi, benim hoşuma gitti doğrusu. benim aldığım kanepeler de berjerlerde yer alan tonda bir mor, belki fotoda belli olmamıştır... ama dediğim gibi berjerler daha alçak kaldı :(
eleştiriniz için teşekkür ederim.

ben salonu çok beğendim. ama yatak odasını biraz daha modernleştirebilirdiniz. allah huzurlu günler versin. ama mutfağın banyon meraktayım yani :16::16:
teşekkür ederim, yatak odasında counrty tarzı da seviyorum aslında, english bedroom denilen tarzda mobilya almayı düşündüm hatta ama bulamadım. her yerde avantgarde var... sonra bunları görünce yatakbaşı ve makyaj masasındaki meleklere bayılıp aldım :12:
mutfak banyo pek özellikli değil, mutfağı yine eski tarz döşemeye çalıştım ama banyo normal bir banyo :) en yakın zamanda yüklemeye çalışırım.

salona ba-yıl-dım! zamansız şahane bir oda olmuş :))) renk uyumu mobilyalar koltuklar perdeler hatta o tarzı sevmesem bile halı müthiş görünüyor.

yatak odası pek benim tarzım değil altın rengi çok kullanılmış o yüzden ısınamadım ama onlar da müthiş parçalar belli. salon fotoğraflarını kaydediyorum ilersi için lazım olur belki :)))
teşekkür ederim, zaten zevklerimiz benziyor :) önceden salonu daha ağır, daha klasik renklerde düşünüyordum ama bu yeşil berjerleri çok sevdim. salona ilk aldığım parça o oldu zaten. tepede bu berjerler lila rengi kadife bir kanepeyle kombinlenmişti, o yüzden bu eve taşınınca ben de o tonda 2 kanepe ekledim salon eşyama... duvarları berjerlere uysun diye marshall dan nil kıyısı yaptık, duvar kağıdına hastayım zaten, ama 4 duvar çok kalabalık olacaktı. tek duvarı mykağıtcım diye bir siteden getirttiğimiz duvar kağıdıyla kaplattık. hatta o kağıdın aynısını bu hafta öyle bir geçer zaman ki de kemalle neriman ın emlakçısında gördüm :) duvarkağıdı alacaklara tavsiyem ya internetten alın ya da koçtaş tekzen praktiker tarzı büyük yerlerden. biz küçük bir şehirdeyiz 3 katı fiyat söylüyorlar.
halılarda da klasik türk halısı sevdiğim için onları aldık ama berjerler de desenli olunca tam olmadı sanki... kanepeyle süper oluyor da berjerle içime sinmedi...
perdeleri ben de seviyorum belli oluyor mu bilmem ama bej üzeri açık lila desenli... bej sandalyelerle, lila da koltuklarla oldu diye düşündüm...
yatak odası konusunda seninki gibi birşeyler istiyordum ama tokat'ta bulamadım, sonra bu melekleri görünce de bayılıp kararımı değiştirdim :)

yatak odasından hevesini alınca boyatabilirsin, o makyaj masası gardrop karyola bir daha kolay kolay bulunmaz aramakla :))

kemik rengi beyaz gibi açık bir renk ya da her birini birbiriyle uyumlu farklı renklerde yapabilirsin. su yeşili, pembe, beyaz gibi üç farklı renk mesela.

benim yatak odam cevizdi mağazada gördüğümde parçalarını çok beğendim ama rengi konusunda kararsız kaldım. hatta burda konu açtım nasıl falan diye kimse beğenmedi :D

şansıma mobilyacıda boyasız cilasız hali de varmış rengini kulpunu falan ayarlayınca -modeli zaten beğenmiştim- içime sindi.

117.jpg

bu arada bunu kullanıcam galiba yatak odamda :D

Son düzenleme:
Evin salonu çok hoş ama diğer mobilyalar bana çok ağır geldi. Beyaz olsa sanırım daha modern bir görüntü yakalanabilirdi. Güle güle oturun

Güle güle oturun,ben çok beğendim.
Yalnız ben o dönemin kadınıyım,bunu belirtmem lazım :))

Saatli berjerli köşen ve yatakodanı özellikle çok beğendim.

Yine de 1-2 nacizane yorumum olacak.
Yatakodan muhteşem ve o muhteşem yatakodası,çok daha gösterişli bir başucu lambasını hakediyor.
Daha büyük ve klasik bir lamba olabilir.En az salondaki kadar diyeyim.
Bir de yatak başının duvarına biraz aksesuar asılabilir.Mesela ek melekler veya dore küçük çerçevelerde çiçek resimleri gibi.Ama tek bir tablo değil.

Bebişin göründüğü resimde,girişte görülen küçük halıyı kaldırabilirsin.
Yemek masana daha büyük bir obje kullanabilirsin.İçi renkli çiçekler dolu,alçak bir aranjman olabilir.
Ve son olarak,büyük,kare bir orta sehpası,o salonu tamamlar diye düşündüm.

Klasik olan herşeyi severim :) Pastel tonlar tercihim olsada ev mükemmel döşenmiş bence güle güle oturunn :) Çok başarılııı:nazar:

evinizde bir tarz oluşturmak istediğiniz aşikar...fakat açıkçası nasıl bir tarz pek çözemedim... mesela antik görünüm vermek isterken, modern tarzlardan da eklenti yapmışsınız...
ayrıca aqualily'nin evinin yakından takipçisi olarak belirtiyorum bunu, onun tarzı country ve bütünüyle bu tarzı idame ettirdi evinde..fakat onun berjerlerinin aynısının senin evinde ne alakası olduğunu anlayamadım...yanlış anlama canım evin güzel derli toplu, şık ve göze itici gelmiyor, fakat klasik tarzı yakalamaya çalışırken biraz amacın dışına çıkmışsın...
her evin bi tarzı olması konusuna katılıyorum, bende bugünkü aklım olsa gayet sade ve zarafet tarzını döktürürdüm neyse, demek istediğim şu, bi kaç çeşit tarzı bir araya getirerek biraz karmaşalık yaratmışsın...
fakat farklı tarzların bi arada olma uyumundan hoşlanıyorsan diyebileceğimiz bişey yok tabi... tavsiye edeceğim bi husus var, konsol üzerine antik görünümlü resim çerçeveleri koysan daha bi uyum yakalarsın...cam aksesuarlar pek manidar olmamış...
allah mutluluğunuzu bozmasın...

Salon mobilyalarınız renk uyumu süper olmuş huzurla oturun..Yatak odasındaki duvar kağıdı(renkler)mobilyayla uyumlu gelmedi bana..

Güle güle oturun.
Modaya uyarak çoğunluğun alıp evine koyduğu mobilyalar yerine farklı bir seçim yapmışsınız.
Yatak odanız gerçekten çok farklı.Ben meleklerden yola çıkarak şu nevresim takımlarını önerebilirim. $le pari.webpEki Görüntüle 537122

duvar kağıdınızda pembe çiçekler varmış...

Son düzenleme:
teşekkür ederim, yatak odasında counrty tarzı da seviyorum aslında, english bedroom denilen tarzda mobilya almayı düşündüm hatta ama bulamadım. her yerde avantgarde var... sonra bunları görünce yatakbaşı ve makyaj masasındaki meleklere bayılıp aldım :12:
mutfak banyo pek özellikli değil, mutfağı yine eski tarz döşemeye çalıştım ama banyo normal bir banyo :) en yakın zamanda yüklemeye çalışırım.

ben açıkçası yatak odasını sanki biyerden ya da bitanıdığınızdan bulup tadilat yaptırdınız gibi gelmişti. ama avantgarde almaman isabet olmuş :34::34:

Albüm için konu açmayınız, bu bölümde üyeler evlerine ait fotoğrafları paylaşacaksa konu açabilir...

Back
X