Norveçli doktor Mads Gilbert'ın Gazze mektubu

Şu üzücü olayın ardından insaniyet kokan bu mektubu yazan adam için hala cennet muhabbeti yapanlara diyecek kelimem yok. Allah'tan başka kimseye düşmez bunu sorgulamak herkes işine baksın. Bu adam gibi yüreği temiz nice insan var kimin ne olacağını kimse bilemez.

Bu konuyu başlatanda aranacak asıl art niyet

Cennet muhabbetini araya sıkıştırıp kenara çekilmekle olmuyor işte, konuyu baltala kaç

Adam imanlı bir Hıristiyan olabilir ki bilmiyoruz
Ben sanırım fazla saf kaldım bugün konuyu kafamda toparlayamıyorum

Allah bilir adamın ne olduğunu ancak şu bir gerçek cennete de cehenneme de gitse...şu an yaptığı şey hepimizin şu klavye başında yaptığından bin kat daha hayırlı bin kat...

Kesinlikle öyle bir çok müslümanın yaptığından çok daha hayırlı.
Daha doğrusu yapamadığından...
Ama ne gerek var konu dışı yazıp insanları tahrik etmeye , bırak kim ne derse desin neymiş bu adam cennete gidemeyecek ;isterse Filistini kurtarsın
diyenler varmış.

Aynen öyle arkadaşım zaten ne geliyorsa başımıza çok bilmişliğimizden geliyor. Başkasının imanı hakkında yorum yapmak hiçbirimize düşmez, takdir her zaman Allah'ındır ama güzel memleketimde herkes hacı hoca kesilir başımıza.

İslamın sana göresi bana göresi yoktur Allah inancı olmayan cennete giremez. denmiş.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Şimdi milletin kalbini çıkarıp öldürdükleri adamın kafasıyla top pynayanlar, bunu İslam adına yapıyor.

Devleti ele geçirip cebini dolduranlar bunu İslam adına yapıyor.

Oruç yiyeni dövenler İslam adına yapıyor.

Kendi köşesine çekilmiş iyilikten başka düşüncesi olmayanlar da bunu İslam adına yapıyor.

Ve hepsi de sizin dediğinizi diyor: ]İslamın sana göresi bana göresi yoktur.

Sonuca gelelim.

Bir insanın imanını siz bilemeyeceğinize ve Allah'tan başkası bilemeyeceğine göre fetva yetkisine de sahip değilsiniz. Hiç kimse sahip değil. Hiç bir hoca. Hiç bir din adamı.

Ne kadar çok Allah dersem ne kadar çok duayla ne kadar çok yerde ortaya çıkarsam o kadar imanlı olurum riyakarlığını bırakmalı insanlar.

Çok okumalı öğrenmelii. Sağdan soldan okuduğu iki yazı, gördüğü üç fotoğrafla tarih ve inanç uzmanı kesilmemeli.

Son düzenleme:
Dogru imani olmayan cennete giremez okadar yaptiigi iyikiklere rahmen ama musluman olup bomba atan onca cana kiyan cennete girebilir tovbe etse degilmi....
Ne kadar garip...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…