Nöropatik Ağrılar İçin Çözüm

cancan1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
13
6
36
34
Arkadaşlar Merhabalar,
Şeker hastalığına bağlı ilerlemiş nöropatik ağrılara (sinir uçları iltihabı) çözümü olan var mıdır ? Geçmeyen kesintisiz ağrılar için (tüm iki bacak) annem adına arayış içerisindeyim. Deneyipte fayda sağladığınız tecrübeleriniz olursa paylaşırsanız cok sevinirim. Herkese şimdiden çok teşekkürler.

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım anneciğinize.

İyi bir nöroloji uzmanı bulun. İlaçları çok ağır oluyor, iyi geliyor ama uzman önerisiyle kullanmalı.

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım anneciğinize.

İyi bir nöroloji uzmanı bulun. İlaçları çok ağır oluyor, iyi geliyor ama uzman önerisiyle kullanmalı.
Çok teşekkür ederim öneriniz için. Nöroloji doktorunun verdiği ilaçlar sanırım yetersiz yada etki göstermiyor ağrıyı asla geçiremediğimiz için alternatif çözüm arayışı içerisindeyim. Ağrı kesici yaptırsak dahi ağrı kesilmiyor malesef buda yaşantısını çok güç kılıyor. Aramızda belki bu durumdan müzdarip olup farklı bir tedavi yöntemi deneyen arkadaşlarımız olmuştur diyerekten bir umut bu konuyu açmak istedim =(

Anladım.

Ben de çok büyük sorunlar yaşadım.

Hâla yeşil reçeteli ilaçlar kullanmak zorundayım. Ben ayağa dahi kalkamıyordum.

O yüzden anneciğinizi iyi anlıyorum. Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Size de çok çok geçmiş olsun .. Allah herkese acil şifalar versin inşallah bu mübarek kandil gecesinde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…