ılac kullanmadan dayanmak zor olmuyormu ılaclardan fayda goremedıgın ıcın mı yan etkı vb. konulardan dolayımı kullanmıyorsun yoksa sende ısyan bayraklarını mı cektın ?zaman gectıkce bıraz ıyılesıyormu bu ben sankı yayılıyor gbı hıssedıyorum gıtmedıgım doktor kalmadı bı care bulamadım gabapentın weya amtripilin kullandınmı ?weya altarnertanıf tıp nöral terapi akapuntur vb. bıraz gordugun tedavıler ve yararlanıp yararlanamadıgın bende tecrubelerıme bıras senınkılerı ekleyıp bırazda ole yol cızeyım. emg. mr. vs.testler cıkmıyor benımde fakat cok sıddetlı ağrılar cekıyorum ağrıda deıl acı ızdırap dıyom bunu herhangı bır testle kanıtlayabılırmıyız nelerden fayda goruruz paylasırmısın bıraz
Önce şunu söyleyeyim. Profesyonel anlamda ilk defa Mustafa ERTAŞ'a muayene oldum. (Gebze'de Anadolu Sağlık Merkezi'nde kendisi)
Eğer Mustafa Bey'i tanımıyorsan, duymadıysan araştırmanı tavsiye ederim.
Web sitesi, videoları, yayınlanmış yazıları var.
Ayrıca bu konuda uzman olduğunu bildiğim Ersin Tan var. O da Ankara'da.
Ben bu iki doktoru şu link sayesinde keşfettim.
Ağrını Tanı - Turkey - Home (Bu linki de okumanı tavsiye ediyorum)
Yazımın başına tekrar dönüp kısaca anlatayım, neden ilaç kullanmadığımı. Dediğim gibi 1 sene önce Mustafa Bey'e gittim. Bu bir seneye kadar -yani yaklaşık 5,6 senedir- bu ağrıyla doğrudan ilgili bir ilaç kullanmadım, ama antidepresanlar hayatımdaydı. Senin gibi doktor doktor gezdim, kendimi yiyip bitirdim ama ne fayda.
Mustafa Bey, bana birkaç ilaç yazdı kullandım, ama fayda görmedim bıraktım. Üstelik aşırı kilo aldırdı. Ağrı kliniğine gönderdi. Ağrı kliniğinden de psikoloğa.
2 sene önce anksiyete hastası olduğum için hala antidepresan kullanıyorum.
Psikoloğa şu an düzenli gidebilsem, antidepresanı da bırakacağım. Ama gidemiyorum, işsizim. (Bana dua et:))
Yani kısacası, benim ağrımla seninki ne kadar benziyor bilmiyorum ama yaşadıklarım bunlar işte.
Bazen pes ediyorum, isyan ediyorum, ama yine dönüp Allah'a sığınıyorum.
İlaçlarımın ismini, doktorlarımı ayrıntılı şekilde tekrar yazarım. (Tekrar ihtiyaç duyarsan)