- Konu Sahibi nebilimben
-
Insallah sonuc iyi olur. Benim annem gozunden iki ameliyat gecirdi ve %5 gorebilen gozu su an %60 seviyelerinde goruyor. Darisi hastaniza insallahİnşallah İstanbul dan da bir randevu alındı ama bu dediğiniz doktorlardan değil
Beyin göz hastalığı uzmanı bir doktor varmış ondan aldılar
Yarın da nörolojıye gidecek bakalım ona da bir sürü e mar çekilecek mesela başka gün veriyor
Ben de dedim daha geç kalmadan iyi bir randevu alalım
Sağolun hayır ben burada kendimi anlatamam gerçektenBen size hak veriyorum
Kendi anneniz olsa karar size ait olur. Ama malesef kulturumuzde gelinlere kimse fikrini sormuyor sanki kendi anneleriymis gibi bakmalari bekleniyor
İnşallah ama bu direk benlik birşey Yok nörolojik falan deyince birde günden güne daha az görüyorum falan deyince benim aklım başımdan gitti açıkcası ben iki gündür uyku uyumadımInsallah sonuc iyi olur. Benim annem gozunden iki ameliyat gecirdi ve %5 gorebilen gozu su an %60 seviyelerinde goruyor. Darisi hastaniza insallah
Kolay bir sey degil hasta bakmak. Maddi manevi kulfet. Yerden goge kadar haklisiniz.Sağolun hayır ben burada kendimi anlatamam gerçekten
Kadına birşey olsa bakmam da diyemem ama işte olmasın ve bende bu duruma düşmeyim istiyorum
Eşimle anneme baktın bakmadın problemleri yaşamak dahi istemiyorum
Yani ne o bana muhtaç olsun ne de ben ona olayım istiyorum
Daha ne diyim onları Bİle düşündüm aldığım maaş çok değil zaten ben de asgari ücretten biraz fazla alıyorum çok zorlarlarsa maaşımı olduğu gibi vereyim bakıcı tutsunlar yeter ki ben bakmayım
Kadıncağız ...hipofiz adenomu vs.. olabilir ancak kadıncağıza dedikleriniz beni de rahatsız etti ..
İnşallah duanıza yürekten katılıyorumİçimden şunu yazmak geldi ister istemez.
Koyun can derdinde kasap et derdinde..
Konuya ilk başladığınızda kayinvalideniz için üzüldüğünüzu sanmıştım ama açıkça bakma derdi olacak diye panik olduğunuzu okuyunca rahatsız oldum..
Görme kaybı hakkinda da birçok sorunla ilgili olabileceğini duymuştum. Şeker hastalığı,beyinde tümör,bazı nörolojik sorunlar,yada bazı ilaçların yan etkisi gibi..
Umarım kötü bir şey yoktur ve düzelir kayinvalideniz size muhtaç kalmaz inşallah.
Çok teşekkür ederimKonu sahibi çok haklısınız. Çalışıyorsunuz, çocuğunuz var. Olmasa bile herkes bir hasta bakmayı kaldıramaz. İnsan yükü ağır olur derler. Bütün hayatınızı o hastaya göre yaşayacaksınız, maddi manevi fedakarlıklar yapacaksınız. Herkes razı olmaz böyle birşeye. Dışardan atıp tutmak kolay. Size kızanlar yıllardır evinde hasta bakan insanlara bir sorsunlar bakalım, nasıl bir hayat yaşıyorlarmış. Herkes kabul etmez böyle yaşamayı. Allah yüzünüze baksın, inşallah çözümü, çaresi olan birşeydir. Allah yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim
Dua edin ben de ediyorum inşallah
Yarın devlet hastanesindeTabii ederim. Ne zaman nöroloji randevunuz?
insanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezmişEvet aynen öle
Ve bunun İçi̇n de kötü olduğumu düşünmüyorum
Tabiki de kendimi düşüneceğim
Enin de sonunda ucu bana dokunacak çünkü
Kendi adıma söylemem gerekirse şu an zaten görüşmüyorum çok kötü şeyler yaptı bize.eşimde görüşmüyor.İnşallah duanıza yürekten katılıyorum
Tabiki üstte yazdığım gibi ben de kendi derdimdeyim
Siz ister misinşz peki kaynana bakmak
Üzülüyorum ama kendime
Tabiki düşüneceğim beni etkileyecek çünkü birşey olursa sorumlu olacağım
Yarın devlet hastanesinde
Orda şimdi e mar verir ona da ayrı gün veriyorlar falan
Ben de dedim kaç paraysa verelim özele daha iyi hızlı sonuç alınacak bir yere gitsin falan eşim de İstanbul dan randevu aldı salı günü de o var
İstanbul'da ki beyin ve göz hastalıkları profesörmüş bakalım o ne diyecek
Burda bakan göz doktoru umutsuz konuştu dedi eşim
Yani böle hastalar var demiş
Göz le sorunu yok beyinle ilgili demiş
İnternette yazınca çıkıyor
Ama hani tedavi edilir mi düzelir mi nasıl olur yazmıyor
Evet bir gözden başladı diğer Göze de gelmişKonu sahibi. Sizi telaşlandırmak gibi bir niyetim yok. Lakin göz doktoru nörolojik dediyse ciddi bir şey olabilir. Beyinle alakalı bazı hastalıkların belirtilerinden olabiliyor göz bozulması kararması vs. Bence vakit kaybetmeden bir nöroloji uzmanına gidin. Bağdaştırmadığı başka rahatsızlıkları varsa onlarıda nöroloji doktoruna söyleyin.
Not: Benim nörolojik rahatsızlığım göz doktorunun yönlendirmesi sayesinde bulunmuştu.
Malesef ben yapamam hakkıyla bakabileceğimi de sanmıyorumKendi adıma söylemem gerekirse şu an zaten görüşmüyorum çok kötü şeyler yaptı bize.eşimde görüşmüyor.
Ama kayinpederime bakmıştım bizde kalmıştı iki sene.hastaydı şeker ve nefes darlığı vardı. Ölene kadar ben baktım. Eğer kv iyi biri olsaydı belki onada bakardım. Zor olduğunu kabul ediyorum herkes bunu yapmaya mecbur da değil. Ama birgun bizde yaşlanacagiz.Biz derdimize yanarken gelin bakmak istemeyip panik olsa üzülürüz.Bakmayın tamam ama bunu ona hissettirip üzmeyin bari..
Çok etkilendiminsanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezmiş
Anlıyorum sizi dediğim gibi kv o kadar kötü şeyler yaptı ki şu an bende bakmazdım birşey olsa ona..Malesef ben yapamam hakkıyla bakabileceğimi de sanmıyorum
Bakma durumunda kalacağıma Allah benim canımı ondan önce alsın diyorum daha ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?