Normalde 7 haftalık hamileyim ama ultrasonda 5 haftalık gözüküyor!!!

eminoooq

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
11
1
27
Kızlar merhaba normalde adet tarihime(14 eylül) göre 7 haftalık hamile olmam gerekirken karından ultrasonda 5 haftalık görünüyor dedi doktor ve 11 mm kese büyüyor ama bebegi göremedik bu normal mi biraz rahatlatır mısınız lütfen beni Ayriyeten gecen hafta vajinal ultrasonda da 5 haftalık demişti doktor bugün gittim gene öyle dedi anlamadım yardım lütfen basına gelen oldu mu

Başka doktora daha git

Öndeki iki hafta kesenin haftası gibi bişey diyorlardı doktorlar

Kese için 8 9 haftalıkken görünen de var.. 5 haftalık görünmesine bakmayın geç yerleşme olabilir.. Benim oğlum hep 2 hafta geriden gitti 41. Hafta zorla aldık.. Inşallah sorunsuz geçer sizin de..

Kese için 8 9 haftalıkken görünen de var.. 5 haftalık görünmesine bakmayın geç yerleşme olabilir.. Benim oğlum hep 2 hafta geriden gitti 41. Hafta zorla aldık.. Inşallah sorunsuz geçer sizin de..
İnşaAllah duanızı bekliyorum peki bişey daha sorabilir miyim tecrübeniz var galiba lekelenmeniz olmus muydu hiç başlarda özellikle

İnşaAllah duanızı bekliyorum peki bişey daha sorabilir miyim tecrübeniz var galiba lekelenmeniz olmus muydu hiç başlarda özellikle
12. Hafta da kese için de vardı.. Pregesteron kullandım doğal olarak geçmişti..

12. Hafta da kese için de vardı.. Pregesteron kullandım doğal olarak geçmişti..
Şuan ben de kullanıyorum vajinal olarak benim akıntım oldu yani özellikle cinsel iliskiden sonra pembemsi kahverngi renkte akıntı oldu doktorum birlikte olmayn gibi bişey söylememişti o yüzden Sıkıntı olmaz diye düşündük ama inşaAllah bişey olmaz

Canım seni üzmek istemem, inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin. Benim de senin bi oldu maalesef sağlıkla ilerlemedi. Umarım seninki iyi olur

Ben 6+4 de gittim 5 haftalık gözüktü, sonra 7 ve 8 de de gittim onda da aynı şekilde çıktı. Kese ve bebek vardı ama büyümüyordu, kalp atışı oluşmadı sonra da kürtaj oldum maalesef

aynı şeyi bende yaşadım inşallah rabbim mutluluğunuzu yarım bırakmaz dua edin 3 ayrı doktora gittim boş gebelik dediler 7 haftama kadar kese karnımdan gözükmüyordu vajinal muayene ile gözüküyordu ama boştu bebek yoktu 9. haftada bebeği gördük bu seferde haftasına göre 1 hafta geriden geliyor dediler geç döllenmeden kaynaklı oluyormuş zaten adet olur olmaz hamile kalmıyoruz doktorlar net gün diye adet gününü baz alıyorlar 1 hafta 10 gün geriden gelmesi normalmiş sonradan çok hızlı gelişim sağlayıp haftasından öne bile geçebiliyorlar boş gebelikte kese olması gerekenden fazla büyüyormuş biraz sabretin dua edin beslenmenize dikkat edin çok stresli süreç allah yardımcınız olsun

birde beta değeriniz kaç acaba onda bir anormallik var mı haftasına göre

Naptin banada soylermisin benimde 14 eylul son adet 10 haftalk olmam gerekirken 6 dediler .kanamam var bebek flan gorunmedi cok korkuyorum

O nasıl iş abla yağğ sbsjjs boşver haftayı hamilesin işte

Naptin banada soylermisin benimde 14 eylul son adet 10 haftalk olmam gerekirken 6 dediler .kanamam var bebek flan gorunmedi cok korkuyorum
Merhaba maalesef sizi üzmek istemem ama 9 kasım da bebeğim düştü 1 hafta kahverengi siyah lekem devam etti sonra resmen adet kanamasına döndü ve bebeğimi düşürdüm inşallah sizin ki öyle sonuçlanmaz Hayırlı zamanda nasip olur inşallah tekrar isteyen herkese ama stres hiç iyi bişey degil ben çok stresli bi dönem yaşamıştım ama her şey Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…