Normalde 7 haftalık hamileyim ama ultrasonda 5 haftalık gözüküyor!!!

aynı şeyi bende yaşadım inşallah rabbim mutluluğunuzu yarım bırakmaz dua edin 3 ayrı doktora gittim boş gebelik dediler 7 haftama kadar kese karnımdan gözükmüyordu vajinal muayene ile gözüküyordu ama boştu bebek yoktu 9. haftada bebeği gördük bu seferde haftasına göre 1 hafta geriden geliyor dediler geç döllenmeden kaynaklı oluyormuş zaten adet olur olmaz hamile kalmıyoruz doktorlar net gün diye adet gününü baz alıyorlar 1 hafta 10 gün geriden gelmesi normalmiş sonradan çok hızlı gelişim sağlayıp haftasından öne bile geçebiliyorlar boş gebelikte kese olması gerekenden fazla büyüyormuş biraz sabretin dua edin beslenmenize dikkat edin çok stresli süreç allah yardımcınız olsun
Maalesef düştü bebeğim evet stres çok etkiliyor buna kesinlikle eminim hayırlısı olsun

Merhaba maalesef sizi üzmek istemem ama 9 kasım da bebeğim düştü 1 hafta kahverengi siyah lekem devam etti sonra resmen adet kanamasına döndü ve bebeğimi düşürdüm inşallah sizin ki öyle sonuçlanmaz 🤲🏻Hayırlı zamanda nasip olur inşallah tekrar isteyen herkese ama stres hiç iyi bişey degil ben çok stresli bi dönem yaşamıştım ama her şey Allahtan
Bugun gdiceceğim hastaneye dua edin olurmu insallah hayrlisi neyse oolsn herseye hazrm Allah nasip ederse oyle yadq boyle her turlu olur

aynı şeyi bende yaşadım inşallah rabbim mutluluğunuzu yarım bırakmaz dua edin 3 ayrı doktora gittim boş gebelik dediler 7 haftama kadar kese karnımdan gözükmüyordu vajinal muayene ile gözüküyordu ama boştu bebek yoktu 9. haftada bebeği gördük bu seferde haftasına göre 1 hafta geriden geliyor dediler geç döllenmeden kaynaklı oluyormuş zaten adet olur olmaz hamile kalmıyoruz doktorlar net gün diye adet gününü baz alıyorlar 1 hafta 10 gün geriden gelmesi normalmiş sonradan çok hızlı gelişim sağlayıp haftasından öne bile geçebiliyorlar boş gebelikte kese olması gerekenden fazla büyüyormuş biraz sabretin dua edin beslenmenize dikkat edin çok stresli süreç allah yardımcınız olsun
9. Haftada kalp atışı duydunuz mu peki? Ben de 9 haftalık gebeliğim ama bebek 5 hafta 5 günlük cikti kalp atışı da yok doktor sağlıksız gebelik beklemeye gerek yok dedi ne yapmalıyım bilmiyorum🥺

Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalik hamileyim
Gecen hafta karnimda ağrı vardı bende acil olarak kendi doktoruma gittim muaneye doktor herseyin yolunda olduğunu söyledi kalbi de güzel atigini ve kendi haftasına denk olduğunu söyledi.
Ama dün gittiğinde doktorum bana dedi kalbi yavas atiyir ve bebek gelismemis 7 hafta 4 günluk olmasına rağmen 6 hafta gösteriyor ve kalbi yavas atıyor kan verdim cuma günü yine gidicem doktora .
Bu konuyla ilgili tercümesi olan var mı?

X