Gebeliğe Hazırlık Normal yolla gebelik isteyenler ya da hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sessizgemi86

Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul!
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
2.315
2.250
133
arkadaşlar merhaba bu başlığı deneyimlerimizi paylaşmak için açtım. Normal yolla bebek sahibi olmak iöin neler yapabiliriz

Ben 4 aydı deniyorum olmuyor. İlk ay ovulasyon testi yaptım olmadı. Gün aşırı ilişki denedim yok her gün denedik yok. Adetim düzenli hormonlarda aıkıntı yok. Eşimde sperm yavaşlığı vardı iyileşme oldu gibi dr normal yolla çocuğunuz olur dedi ama bu ay olmadı yine. Kafaya takmamamk önemliymiş ama nasıl yapcam bilmiyorum

Duzenli iliski,stresten uzak durmak,bal tarcin corek otu karisimi yemek esimize zeytinyağında incir yedirmek ve bunlara bikmadan usanmadan en az 3 ay devam etmek ve bolca dua insallah hepimizin bebisi,olur

Benim de 4. Ayım olacak heran regl olacakmışım gibi, hiç hamile gibi hisetmitorum kendimi ,sarı akıntım var,kasık ağrısı var ara ara,1.2 güne hastalanırım

Esinizde spermler hareketli degilse bunun icin her sabah zeytinyagina 1 gece onceden yatırılmış 3tane incir yedirin proxeed cok iyi geliyor etkisini 3,ay sonra gosteriyor bizim 3 ay haftaya dolcak insallah bu ay denedik olmadi devam 1kimyasal gebeliğim var

O sarı akıntı bende de var açık renk ama bildim bileli vardır iltihap mı acaba bilmiyorum. İki aydır adetim öne geldi. Hatta bu ay adetten 4 günönce ilişki sonrası pembe akıntı geldi . Ertesi gün iki gün kahve akıntı oldu sonra başladı. Ama hiç yoğun değil. Bugün 4. Günüm ama azcık geliyo normalde bi hafta sürer. Bel ağrısı kasık ağrısıda cabası. Dengem şaştı ya

Reactions: rrg
Eşim progeny m kullandı yanında keçiboynuzu özü bir ayda sayı 50 milyondan 89 milyona çıktı. Hızda Yüzde 15 den 39 a çıktı. Ama morfolojı yüzde 1 değişmiyo. Dr önemsemedi

4 yıllık evliym 3 yıldr cocuk istiyorum olmuyor Prolaktin hormon fazlalığım cktı 55 1 ay O.5 mg kullandım 7,54 e düştü 3 ay icinde gebelik olmaz ise gel yumurta çatlatmak tedavisine baslayalım ddi 2 aym ağustos annesi olmak istiyorum

arkadaşlar merhaba bu başlığı deneyimlerimizi paylaşmak için açtım. Normal yolla bebek sahibi olmak iöin neler yapabiliriz
Ben nasıl Yen'i bi konu acarım. Kız be bek için hamile kalmak istiyorum. Kadınların vardır mutlaka bilgileri deneyimleri felan. Yeni bi başlık açarmışsınız kız bebek için ne yapmak gerek gibi

Ben nasıl Yen'i bi konu acarım. Kız be bek için hamile kalmak istiyorum. Kadınların vardır mutlaka bilgileri deneyimleri felan. Yeni bi başlık açarmışsınız kız bebek için ne yapmak gerek gibi

erkek bebek isteyenler topiğine gir tam tersini yap.süt ağırlıklı beslenin eşiniz kendini sıcak tutsun yumurtlama gününden önce sık ilişki olsun kız olur Allahın izniyle.

Ca
nım benim inşallah ya rabbim gönlüne göre versin ama kafaya takma düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…