Arkadaşlar kızımı normal doğurdum.4.250 kilo ve 55 cm'di. Ben ise 1.60 boylarında doğumdan öncede sonrasında da 50 kilolarda bir bayanım.Kim görse normal doğumla 4.250 kiloda olan bir çocuğu sen nasıl doğurdun diyorlar anlayacağınız.Doğum yaptığım hastanede ise kızımdan daha az kiloda olduğu tahmin edilen bebekler sezeryanla oldu.Hatırladığım normal doğumda bebeğin doğum anı muhteşem ve siz ertesi gün evinize giderken benimle aynı gün sezeryan olanlar gaz çıkartmak için kıvrım kıvrım kolidorlarda geziyorlardı.Bugünlerde facebook'da bir sezeryan videosu geziyor.İzledinizmi bilmiyorum.Ben izledikten sonra iyiki normal olmuş dedim.Bugün olsa yine normal isterdim.Bebek gelmiyor diye de bişey yok suni sancı v.b. şeylerle çok iyi geliyor.Sizin çatı muaynesi deyip korktuğunuz o muayne sezeryan ameliyatın yanında hiç bişey.Çatı muaynesinden korkupta sezeryana yatmak yağmurdan kaçıp doluya değil kara tutulmak.
son cümlelerine kesinlikle katılıyorum canım. mecbur kalmadıkça sezeryan olmayın. herşeyin doğalı güzel annelik duygusunu en çok hissettiren doğum anı olsa gerek.yerimseniben