teşekür edrim biraz olsun hafiflettin beni...canım diğer tarafada yazdım doğum olurken rahmin açıldığı için çatı muaynesini hissetmiyorsun
benimde ilk muaynede çok acımıştı ama son haftada kontrole gittim hiç acımadı meğerse 3cm açıklık varmış doğuma aldılar suni sancıyla kavuştum kızıma bence herşey yolundaysa sezeryanı düşünme
korkma allah kolaylığını veriyor bebeğine kavuşunca bütün acılar bitiyor inan
arkadaşlar ben normal doğum istiyordum ama bugün çatı muyanesi yapıldı canım çok yandı doktorum bile nasıl normal doğum yapacaksın dedi çatım iyiymiş
aaslında epidural normal istiyorum ama normal doğuma doktorum girerse ssk karşılamıyormuş oda çok külfetli gelecek hemde normal doğumda ikşde bir açılma var diye alttan bakıyorlar sanırım buda beni çok korkutuyor galiba bu gidişle sezeryan olacağım psikolojim çok bozuldu eşimle ne yapacağız karar veremedik aranızda benim gibi olupta normal doğumu rahat geçen var mı yoksa sezeryanla kurtulayım mı.:CüvCüv:
Bende çatı darlığından dolayı cuma gün sezaryana giricem muhtemelen. Ama halen kafam çok karışık. Acaba normali denesem mi diye???? Ama bu seferde bebeği riske atmış olabilirmişim. Oyüzden sanırım sezeryan son kararım olacak((
en doğrusunu yaparsın güzelim zaten doktoru seni bilgilendirmiştir kormana gerek yok biraz cesur olun yaaa Allahallah annelerimiz bizi ne şartlarda doğurup büyütmüşler Allah kucağında göstersin canım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?