- 5 Mayıs 2024
- 183
- 67
-
- Konu Sahibi suigenerisim
Evet, olabilir; idrar sıkıştırdığında da erekte olabiliyorlar.bir erkeği ders çalışırken veya telefona. bakarken uyarılmış görmek normal midir ? (evli bir erkek)
Telefonda neye baktığıyla alakalı durum değişir.bir erkeği ders çalışırken veya telefona. bakarken uyarılmış görmek normal midir ? (evli bir erkek)
yani o değildi eminimEvet, olabilir; idrar sıkıştırdığında da erekte olabiliyorlar.
düşünerek falan olamaz mı ?Telefonda neye baktığıyla alakalı durum değişir.
bir erkeği ders çalışırken veya telefona. bakarken uyarılmış görmek normal midir ? (evli bir erkek)
Onlar düşünerek boşalabilen canlılar. Ben kırk yıl düşünsem boşalamam.düşünerek falan olamaz mı ?
evet sabah normal ama o an öyle görünce acaba telefonda gördüğü bir şeyden uyarıldı mı diye düşündüm ? bunun rahatsız etmesi normal galibaNormal ben sabahlari dikkat ediyorum sık sık görüyorum bazen elinde telefon yokken bile kabarikligi görüyorum
evet sabah normal ama o an öyle görünce acaba telefonda gördüğü bir şeyden uyarıldı mı diye düşündüm ? bunun rahatsız etmesi normal galiba
Onlar düşünerek boşalabilen canlılar. Ben kırk yıl düşünsem boşalamam.
Yok bende et ete değecek.Bence sende normal değilsin
Yok bende et ete değecek.
Kadının kastettiği şey kocasını bir başka kadının uyarabilme ihtimali. Bundan rahatsızlık hissedebilir yani bu en doğal hakkı.Bu kadar irdeleme bence kalkarsa kalksin nolacak sanki
Ahahhaha Şimdi onlar düşünsün ☺Et ete degemeyenler napsin mecburen dusunup dusunup birseyler yapacak
Kadının kastettiği şey kocasını bir başka kadının uyarabilme ihtimali. Bundan rahatsızlık hissedebilir yani bu en doğal hakkı.
Valla onunkinin dozunu bilemem . Ama bende eşimin karıya-kıza uyarılmasına bozulurum yani. İlla uyarılası varsa itinayla uyarırım onu benHakkidir birsey diyemem ama bu kadar kafaya takarsa 3 gunde sacina aklar duser erken yasta emeklilige ayrilir bence biraz rahat olmali tamam sevmek kiskanmak iyidir ama fazlasi bunyeye zarar
Hahah kalkmasa sıkıntı demiBu kadar irdeleme bence kalkarsa kalksin nolacak sanki
Hahah kalkmasa sıkıntı demi
Olur yahu niye olmasın geçen güzel sevişmişsinizdirdüşünerek falan olamaz mı ?