- 18 Aralık 2020
- 39
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi Herhangibiriii
Sağolun arkadaşlar valla içime su serptniz:))Eşiniz normal. Mecbur kalırsa yapacaktır. Utanıyordur. Bebekte olsa Kızı netice de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun arkadaşlar valla içime su serptniz:))Eşiniz normal. Mecbur kalırsa yapacaktır. Utanıyordur. Bebekte olsa Kızı netice de.
Ayıp olan nesi acaba?Napiyim ozaman yardımcı olur musunuz
Doğru, doğarken vajinaya sahip olduğu için ömrü billah koruması gerekiyor, kız neticede...Eşiniz normal. Mecbur kalırsa yapacaktır. Utanıyordur. Bebekte olsa Kızı netice de.
Saçmalamayın lütfen illa yorum yapacaksanız yazdıklarımın hepsini okuyun ya da ordan burdan çekip sırf eleştiri yapmak için yorum yapmayın. Siz kızınıza Ayıbı özel bölgesi olduğunu öğretmeyebilirsiniz. Öğretenler de sizi ilgilendirmez. Benim fikrim size tersse sizin ki de bana ters yazıma atlamanıza lüzum yok. Fikrinizi konu sahibini etiket ederek belirtebilirsiniz.Doğru, doğarken vajinaya sahip olduğu için ömrü billah koruması gerekiyor, kız neticede...
Tövbe yarabbim sen aklımı koru!!!
Bir kız çocuğunun babasına özel bölgesi, ayıbı olacağını düşünen zihniyeti eleştirmekle de kalmam, taşlarım!!!Saçmalamayın lütfen illa yorum yapacaksanız yazdıklarımın hepsini okuyun ya da ordan burdan çekip sırf eleştiri yapmak için yorum yapmayın. Siz kızınıza Ayıbı özel bölgesi olduğunu öğretmeyebilirsiniz. Öğretenler de sizi ilgilendirmez. Benim fikrim size tersse sizin ki de bana ters yazıma atlamanıza lüzum yok. Fikrinizi konu sahibini etiket ederek belirtebilirsiniz.
Hadi bitir. Bunu sadece ben demiyorum din de söylüyor. Dini de taşla o zaman. Hayret bişey ya. Mahrem mahremdir arkadaş mecbur kalmadıkça benim babam görmek zorunda mı bnm özel bölgemi neye gerek neye lüzum yani. Sizin gibi zihniyetler baba altını değiştirmiyosa diye sapıktır felan diye karalamasını biliyorsunuz ama. Haydi taşını da al git bana sökmez senin afran tafranBir kız çocuğunun babasına özel bölgesi, ayıbı olacağını düşünen zihniyeti eleştirmekle de kalmam, taşlarım!!!
Böyle böyle bitireceğiz siz gibileri!!!
Anlamadım yani çoğu erkek sapık mı oluyor ozaman.yani öyle düşünenlerBir kız çocuğunun babasına özel bölgesi, ayıbı olacağını düşünen zihniyeti eleştirmekle de kalmam, taşlarım!!!
Böyle böyle bitireceğiz siz gibileri!!!
Anlamadım yani çoğu erkek sapık mı oluyor ozaman.yani öyle düşünenlerki
İki arada bi derede kalıyorum ne doğru ne yanlış aklım karışıyorAnlamadım yani çoğu erkek sapık mı oluyor ozaman.yani öyle düşünenler
Koku iğrenmsinden değil. Ayıpmış. Siz olsanız böyle bişey için eşinizden şYa bilmiyorum o bi baba böyle bir şeyi konusarak yada düşünerek ne bileyim göstererek bile aşılanmış olmuyor mu ? Zaten ..
Kız bebek erkek bebek toplum içinde altı değişmemeli evet ama bu annenin babanın dışında bi durum olmalı . Baba da değiştirebilir anne de . O zaman erkek çocuğunun altını da sadece baba değiştirsin . Kız çocuğununkini baba değiştirmiyor ise. Bilmiyorum toplum içinde alt değiştirme ok diğer türlü kız bebeğim olursa altını babası değiştirebilir ki kız çocukları babaya daha düşkündür . Böyle bi düşünceyi konuşmanın bile aslında bu şeyin olabileceğinin göstergesi..
He kokudan rahatsızdır iğreniyordur o ayrı .. bilemedim herkesin düşüncesi tabi...
Ya ne bileyim ben bi gün sen değiştir demiştim. Olsun sen değiştir demişti. Neden demiştim ne bilim ayıp demişti. Ben de şaşırdım uzun süredir kafama takıyordym. Eşimden bile soğumaya başladım. Ama çok iyi bir eş ve çok iyi bir baba. Bilmiyorum illa kötü mü düşünmek gerek acaba. Ya ne bilim insanın evladı olunca insan ayrılmayı bile düşünüyorYa bilmiyorum o bi baba böyle bir şeyi konusarak yada düşünerek ne bileyim göstererek bile aşılanmış olmuyor mu ? Zaten ..
Kız bebek erkek bebek toplum içinde altı değişmemeli evet ama bu annenin babanın dışında bi durum olmalı . Baba da değiştirebilir anne de . O zaman erkek çocuğunun altını da sadece baba değiştirsin . Kız çocuğununkini baba değiştirmiyor ise. Bilmiyorum toplum içinde alt değiştirme ok diğer türlü kız bebeğim olursa altını babası değiştirebilir ki kız çocukları babaya daha düşkündür . Böyle bi düşünceyi konuşmanın bile aslında bu şeyin olabileceğinin göstergesi..
He kokudan rahatsızdır iğreniyordur o ayrı .. bilemedim herkesin düşüncesi tabi...
Anlamadım valla büyük bi gerekçe mi gerçektenAyrılmak icin cok büyük bir gerekce gercekten..babalık olarak verdigi sevgi eli kakaya bulaşmadan eksikti cunku
![]()
İşte ben de böyle düşünüyorum ama eşim anlamıyor bir türlü.Erkek bebeğin altını annesi değiştirebiliyorsa kız bebeğin altını da babası gayet değiştirebilir. Benim görüşüm. Mahrem bilsinler evet ama buna anne baba dahil değil bence. Belli yaşa geldiğinde annesi için bile mahrem olacak zaten.
Elbette öyle ve iğrenç bir şey bu!Anlamadım yani çoğu erkek sapık mı oluyor ozaman.yani öyle düşünenler
Teşekkür ederim :)Yani bebeğiniz henüz melek belli bir zamana kadar baba yardimci olabilir annelere bunda sakınca yoktur eğer ayıp die dusunuyosa bu konuda bilgili birine danışıp bu düşünceden cayabilir ama kötü niyet yok bence eşinizin bu dusuncesinde de içiniz rahat olsun benim fikrim
Ayrılmak için bş gerekçe değil asla saçma..Koku iğrenmsinden değil. Ayıpmış. Siz olsanız böyle bişey için eşinizden ş
Ya ne bileyim ben bi gün sen değiştir demiştim. Olsun sen değiştir demişti. Neden demiştim ne bilim ayıp demişti. Ben de şaşırdım uzun süredir kafama takıyordym. Eşimden bile soğumaya başladım. Ama çok iyi bir eş ve çok iyi bir baba. Bilmiyorum illa kötü mü düşünmek gerek acaba. Ya ne bilim insanın evladı olunca insan ayrılmayı bile düşünüyor