- 18 Aralık 2020
- 39
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi Herhangibiriii
Allah razı olsun sizden içime su serptiniz:)Eşinize de kendinize de zulmetmeyin, eşiniz gerçekten iyi bir eş ve bilinçli bir baba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun sizden içime su serptiniz:)Eşinize de kendinize de zulmetmeyin, eşiniz gerçekten iyi bir eş ve bilinçli bir baba
Ne demek dini yönü de olduğu için yazmak istedimAllah razı olsun sizden içime su serptiniz:)
Ikinizde ayni fikirdesiniz demekki kendinizi boyle seylerle huzursuz etmeyin.Ya işte ben de zaten kendim değiştrime taraftarıyım ama inatla ben karışmıyım kızım utanır annesi demesi böyle ayıp görmesi Beni çıldırttı
Yani bunu birçok baba yapar, mahrem yerini annesi görsün sadece der, hatta bazı anneler özellikle yaptırmaz. Siz sanırım bişeyler hissetmekten korktuğu İçin kaçtığını düşünüyorsunuz ve bunu düşünmek bile istemiyorsunuz,ama bence öyle değil ve hiç sorun edilecek bişey değil. Bence birde kendisine sorun,içiniz dahada rahatlayacaktırNapim dünya okadar korkunç olmuş ki okadar kötü haberler görüyoruz insan herşeyi düşünüyor evladı olunca ayrılmak bile basit geliyor. Ya istediğim de şu inşallah abartan benimdir. Size de danışmak var mı böyle eşler fikir almak
Ikinizde ayni fikirdesiniz demekki kendinizi boyle seylerle huzursuz etmeyin.
Ne demek dini yönü de olduğu için yazmak istedim![]()
Yani bunu birçok baba yapar, mahrem yerini annesi görsün sadece der, hatta bazı anneler özellikle yaptırmaz. Siz sanırım bişeyler hissetmekten korktuğu İçin kaçtığını düşünüyorsunuz ve bunu düşünmek bile istemiyorsunuz,ama bence öyle değil ve hiç sorun edilecek bişey değil. Bence birde kendisine sorun,içiniz dahada rahatlayacaktır
Çok sağolun sordum kendisine zaten kendinden şüphen mi var dedim. Kafayı mı yedin dedi. Annesi olarak senin ilgilenmen daha iyi dedi.Yarın öbür gün büyüyecek dedi. Ayıp dedi o benim biricik kızım dedi. Sanırım eski insanlardan da gelen bi düşünce yapısı.ayıp denmesiYani bunu birçok baba yapar, mahrem yerini annesi görsün sadece der, hatta bazı anneler özellikle yaptırmaz. Siz sanırım bişeyler hissetmekten korktuğu İçin kaçtığını düşünüyorsunuz ve bunu düşünmek bile istemiyorsunuz,ama bence öyle değil ve hiç sorun edilecek bişey değil. Bence birde kendisine sorun,içiniz dahada rahatlayacaktır
Mecbur kalmadıkça babanın değiştirmesini tasvip etmeyenlerdenim. Şahsen ben babamın benim altını değiştirme ihtimalini düşünmek istemem. Mahremiyet denen bişey var. Bebeğiniz 7 aylık şuan bi gün 2 yaşına gelecek. O zamanda eşinizin değiştirdiğini düşünün. Çocuğa mahremi nasıl öğreteceksiniz ? Babası ama sonuçta erkek olarak ilk babayı tanıyor cocuk. Utanmayı da mecbur babalar üzerinden öğretmeye başlıyoruz. Demek istediğim şu: babanın bu işi yapmaması ilerde cocuğunuza utanma duygusunu aşılamakta faydası olacak. Aslında eşiniz size de çocuğuna da faydalı bi iş yapıyor. Son olarak Eşiniz değiştirmiyor diye hakkında ne gibi düşüncelere sahip oldunuz onu da anlamıyorum.Meraba hanımlar kızım şuan 7 aylık eşim kızımı çok sever alırı düşkün iyi ve ilgili bir baba. Ama söz konusu alt değiştirmeye gelince değiştirmek istemiyor. Olsun diyo sen değiş diyo annesin diyo çekiniyor. Ama ben bu konuyu kafama taktım neden değiştirmiyor ya baba değil mi sonuçta. Yani bu durum normal mi sizce çok kafama takıyorum
Sağolun. Ya ben de çok duydum çevremde annenin yapması daha doğru. Ama internette kötü yorumlar görünce içim huzursuz oldu. Yok işte insanlar şey demiş: o babada bi sorun var sapık zihniyetli falan demiş bi çok insan o yüzden kafama taktım. Yoksa tabiki ben de hiç endişeli olmamıştım bu konuyla ilgili olumsuz yorumları görene kadar.Mecbur kalmadıkça babanın değiştirmesini tasvip etmeyenlerdenim. Şahsen ben babamın benim altını değiştirme ihtimalini düşünmek istemem. Mahremiyet denen bişey var. Bebeğiniz 7 aylık şuan bi gün 2 yaşına gelecek. O zamanda eşinizin değiştirdiğini düşünün. Çocuğa mahremi nasıl öğreteceksiniz ? Babası ama sonuçta erkek olarak ilk babayı tanıyor cocuk. Utanmayı da mecbur babalar üzerinden öğretmeye başlıyoruz. Demek istediğim şu: babanın bu işi yapmaması ilerde cocuğunuza utanma duygusunu aşılamakta faydası olacak. Aslında eşiniz size de çocuğuna da faydalı bi iş yapıyor. Son olarak Eşiniz değiştirmiyor diye hakkında ne gibi düşüncelere sahip oldunuz onu da anlamıyorum.
Sana bişey diyim mi hiç bi baba kızına uyanmaz. Allah bundan men etmiştir. Duyuyoruz öz kızına bilmem ne yaptı haberlerini. Nihat Hatipoğluna biri bağlanmıştı bunun için şu açıklamayı yapmıştı: o kız cocuğu o babadan değildir. Yani aynı geni taşımıyordur dedi. İçiniz rahat olsun.Sağolun. Ya ben de çok duydum çevremde annenin yapması daha doğru. Ama internette kötü yorumlar görünce içim huzursuz oldu. Yok işte insanlar şey demiş: o babada bi sorun var sapık zihniyetli falan demiş bi çok insan o yüzden kafama taktım. Yoksa tabiki ben de hiç endişeli olmamıştım bu konuyla ilgili olumsuz yorumları görene kadar.
Ya işte ben de zaten insnaların yanında değişmem her zaman da kendim değiştirdim ki ben de kendim değiştirme taraftarıyım sadece bu konuyla ilgili çoğu insanın bu düşünceyi sapık zihniyetli görmesi beni huzursuz etti. Kafamda soru işaretleri bıraktı. Ben de bişeyleri kafama takıp kendimi yıpratan bi tipimYa konu sadece kız çocuğu da olmamalı bence benim bebeğim erkek bende mahremine dikkat ediyorum misafirin yanında falan değiştirmiyorum. Yukarda söylediğim gibi babası da zaten kaçıyo bu iştenbabası ilgiliymis zaten tek bu bez konusu yüzünden yipranmayin
Allah korusun tabiki aklıma bile getirmek istemiyorum. İşte birçok düşünce yapısı olunca konuyla ilgili insan huzursuz oluyor.Sana bişey diyim mi hiç bi baba kızına uyanmaz. Allah bundan men etmiştir. Duyuyoruz öz kızına bilmem ne yaptı haberlerini. Nihat Hatipoğluna biri bağlanmıştı bunun için şu açıklamayı yapmıştı: o kız cocuğu o babadan değildir. Yani aynı geni taşımıyordur dedi. İçiniz rahat olsun.
Sağolsun bana yardımcı olur bazı işlerde ama işte bu konuyu kızımızın özeli mahremiyeti olarak görüyor.benim eşim de sofrayı toplar ama masayı silmeyi sevmez. erkek sonuçta bizim kadar ev işi içinde değil. sarı beze dokunmak istemiyor gibi geliyor. bezi sık sık değiştiririm. çamaşır suyunda bekletirim. ama hoşlanmıyor. uzun süre de banyo çöpünü almamıştır. şimdilerde alıyor. bana da bu sizin konunuz öyle gibi geldi. İğrenmek demeyeyim de.. rahat hissetmiyordur. mecbur kalsa yapar ama siz varsanız ortamda size paslayabiliyorsa paslıyor bence.
Erkek cocuk olsa daha rahat olacak belli ki.. bence başka konularda yardım isteyip bu konuda onu rahat bırakabilirsiniz. Ben hayati bir mesele gibi görmedim. Hele kafanızda büyütecek bir şey hiç değil.Sağolsun bana yardımcı olur bazı işlerde ama işte bu konuyu kızımızın özeli mahremiyeti olarak görüyor.
Şunu da söyleyeyim aynı duygu erkek coxuklara da aşılanmalı. Kızım yok ama 8 yaşında oğlum var. Ne babasının ne anneanne ne babanene ne teyze kimsenin yanında soyunmaz. Bu 3, 4 yaşındayken de böyleydi şuan da böyle. Ebeveynleri diye cocuklarımızın mahremiyetini göstermesi gerekmez. Yorumları takılmayın, millet entel takılacam diye diye eğittikleri cocukları ergen olduklarında kendilerini dinlemiyor diye yine aynı ebeveynler isyan ediyorlar. Eşiniz doğru olanı yapıyorSağolun. Ya ben de çok duydum çevremde annenin yapması daha doğru. Ama internette kötü yorumlar görünce içim huzursuz oldu. Yok işte insanlar şey demiş: o babada bi sorun var sapık zihniyetli falan demiş bi çok insan o yüzden kafama taktım. Yoksa tabiki ben de hiç endişeli olmamıştım bu konuyla ilgili olumsuz yorumları görene kadar.
Aynen zaten gülerek söylüyor erkek olsa ev içinde sal gitsin. Yani kız olunca daha bi ince düşünüyor sanırım erkekler mahremiyetini falan. Sanırım bizim toplumda genel olarak böyle.Erkek cocuk olsa daha rahat olacak belli ki.. bence başka konularda yardım isteyip bu konuda onu rahat bırakabilirsiniz. Ben hayati bir mesele gibi görmedim. Hele kafanızda büyütecek bir şey hiç değil.
Teşekkür ederim. Zaten benim için de mahremiyeti çok önemli kız olsun erkek olsun.ya işte bebek sonucta kız da olsa ne var bunda diyen insanlar olunca. İşte o onun sapık zihniyetidir diyenler olunca insan huzursuz oluyor. Yani benim demek istediğim bebek sonucta o da babası kız olunca babalar geneli bebek olsa bile böyle hassas mı oluyor yoksa benim eşim mi anormalŞunu da söyleyeyim aynı duygu erkek coxuklara da aşılanmalı. Kızım yok ama 8 yaşında oğlum var. Ne babasının ne anneanne ne babanene ne teyze kimsenin yanında soyunmaz. Bu 3, 4 yaşındayken de böyleydi şuan da böyle. Ebeveynleri diye cocuklarımızın mahremiyetini göstermesi gerekmez. Yorumları takılmayın, millet entel takılacam diye diye eğittikleri cocukları ergen olduklarında kendilerini dinlemiyor diye yine aynı ebeveynler isyan ediyorlar. Eşiniz doğru olanı yapıyor
Çoğumuz cinselliğe karşı aşırı korunarak, gözümüz korkutularak büyüdük. Eşime annesi kız arkadaşın olmasın diye öyle baskılar yapmış ki normal arkadaş olarak bile kızlara yaklaşmamış. Evlendiğimizde helal olduk ona rağmen gergindi bazı şeyleri yaşarken. Eşiniz de kadınlar, cinsellik, vajina, mahremiyet konularında sıkı büyütülmüş olabilir. Annesi çok baskıcı değilse bile o fazla abartmış olabilir iç dünyasında bu konuyu.Aynen zaten gülerek söylüyor erkek olsa ev içinde sal gitsin. Yani kız olunca daha bi ince düşünüyor sanırım erkekler mahremiyetini falan. Sanırım bizim toplumda genel olarak böyle.
Teşekkür ederim. Zaten benim için de mahremiyeti çok önemli kız olsun erkek olsun.ya işte bebek sonucta kız da olsa ne var bunda diyen insanlar olunca. İşte o onun sapık zihniyetidir diyenler olunca insan huzursuz oluyor. Yani benim demek istediğim bebek sonucta o da babası kız olunca babalar geneli bebek olsa bile böyle hassas mı oluyor yoksa benim eşim mi anormal
Eşiniz normal. Mecbur kalırsa yapacaktır. Utanıyordur. Bebekte olsa Kızı netice de.Aynen zaten gülerek söylüyor erkek olsa ev içinde sal gitsin. Yani kız olunca daha bi ince düşünüyor sanırım erkekler mahremiyetini falan. Sanırım bizim toplumda genel olarak böyle.
Teşekkür ederim. Zaten benim için de mahremiyeti çok önemli kız olsun erkek olsun.ya işte bebek sonucta kız da olsa ne var bunda diyen insanlar olunca. İşte o onun sapık zihniyetidir diyenler olunca insan huzursuz oluyor. Yani benim demek istediğim bebek sonucta o da babası kız olunca babalar geneli bebek olsa bile böyle hassas mı oluyor yoksa benim eşim mi anormal
Çoğumuz cinselliğe karşı aşırı korunarak, gözümüz korkutularak büyüdük. Eşime annesi kız arkadaşın olmasın diye öyle baskılar yapmış ki normal arkadaş olarak bile kızlara yaklaşmamış. Evlendiğimizde helal olduk ona rağmen gergindi bazı şeyleri yaşarken. Eşiniz de kadınlar, cinsellik, vajina, mahremiyet konularında sıkı büyütülmüş olabilir. Annesi çok baskıcı değilse bile o fazla abartmış olabilir iç dünyasında bu konuyu
Öyle de olabilir. Toplumla alakalı da olabilirÇoğumuz cinselliğe karşı aşırı korunarak, gözümüz korkutularak büyüdük. Eşime annesi kız arkadaşın olmasın diye öyle baskılar yapmış ki normal arkadaş olarak bile kızlara yaklaşmamış. Evlendiğimizde helal olduk ona rağmen gergindi bazı şeyleri yaşarken. Eşiniz de kadınlar, cinsellik, vajina, mahremiyet konularında sıkı büyütülmüş olabilir. Annesi çok baskıcı değilse bile o fazla abartmış olabilir iç dünyasında bu konuyu.