- 18 Aralık 2020
- 39
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi Herhangibiriii
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napiyim ozaman yardımcı olur musunuzNormal değil, normalleştirmeye çalışanlara da karşı çıkın lütfen!
Ya bilmiyorum kafam çok karışık ayrılmayı bile düşünüyorumBenimde bebeğim 4 aylık eşim toplasan 10 kere değiştirmiştir. O da benim bı işim varsa falanannesiii bebek kaka yapmış diye beni çağırıyo hep
üstünü çıkar bezi değiştir giydir uşendiginden öyle yapıyo bence. Bunun yanında mamasını yapar uyutur ilgilenir saolsun. Bez konusuna hiçbir zaman takmadım gülüyorum hatta beni çağırdığında. Eğer başka konularda yardımcıysa ve ilgili bir babaysa sizde takmayın kendinizi boşuna huzursuz etmeyin
İşte ben de anlamıyorum napcam hiç bilmiyorum.Hic normal degil. Siz anneyseniz o da baba. İnsan evladinin altini degistirirken neden cekinir ki?
Alip karsiniza sorun acik acik neden cekiniyormusİşte ben de anlamıyorum napcam hiç bilmiyorum.
Kızınızın altını siz değiştirin babası bile olsa dini olarak çok önemli bir sebep yoksa anne değişmeli, pedogojik açıdan da bu böyle,Meraba hanımlar kızım şuan 7 aylık eşim kızımı çok sever alırı düşkün iyi ve ilgili bir baba. Ama söz konusu alt değiştirmeye gelince değiştirmek istemiyor. Olsun diyo sen değiş diyo annesin diyo çekiniyor. Ama ben bu konuyu kafama taktım neden değiştirmiyor ya baba değil mi sonuçta. Yani bu durum normal mi sizce çok kafama takıyorum
Sordum.ayıpmış.ama içim rahat değil cidden kafama çok takıyorum. Ama her hafeketine bakıyorum çok iyi bir baba tırnağına zarar gelse dünyaları yıkan bi tip. Benden çok daha telaşlı aman düşmesin aman iyi olsun. İyi bir eş de ayrıca. Düşünceli kibarAlip karsiniza sorun acik acik neden cekiniyormus
Eşiniz iyi biri inanın sadece çocuğu dahi olsa özeli olduğunu düşünüyor ki haklı daSordum.ayıpmış.ama içim rahat değil cidden kafama çok takıyorum. Ama her hafeketine bakıyorum çok iyi bir baba tırnağına zarar gelse dünyaları yıkan bi tip. Benden çok daha telaşlı aman düşmesin aman iyi olsun. İyi bir eş de ayrıca. Düşünceli kibar
Ya işte bazen o yönden de düşünmek te istiyorum ama. Çevremden de duydum çoğu baba böyleymiş. Ama ben bç konu hakkında biraz olumsuz görüşler görsem ne bilim içim rahat etmezKızınızın altını siz değiştirin babası bile olsa dini olarak çok önemli bir sebep yoksa anne değişmeli, pedogojik açıdan da bu böyle,
Abartmayın bence pedagojik olarak çocukların altını tek bir kisinin temizlemesi dogru mahremiyeti ogrenmesi açısından o kadar büyütülecek bir olay degil belki midesi kaldirmiyordurYa bilmiyorum kafam çok karışık ayrılmayı bile düşünüyorum
Üzmeyin kendinizi eşiniz doğru olanı yapıyor emin olunYa işte bazen o yönden de düşünmek te istiyorum ama. Çevremden de duydum çoğu baba böyleymiş. Ama ben bç konu hakkında biraz olumsuz görüşler görsem ne bilim içim rahat etmez
Çok sağolun içim bitaz rahatladı. Çevresinde de çok sevilen biri baya geniş çevresi de insanlara iyilik yapmayı sever. Bana ve kızıma da çok iyi Allah bozmasın sadece bu konuyu araştırınca olumsuz yorumlar görünce ne bilim içim huzursuz oldu ve bu huzursuzluk bana kafayı yedirecek dereceye geldi. Zaten mesleği gereği gurbetteyiz yalnızım canım çok sıkılıyor bir de böyle huzursuz olunca hayat zindan oluyorEşiniz iyi biri inanın sadece çocuğu dahi olsa özeli olduğunu düşünüyor ki haklı da
Din öğretmeni olarak söylüyorm bunuÇok sağolun içim bitaz rahatladı. Çevresinde de çok sevilen biri baya geniş çevresi de insanlara iyilik yapmayı sever. Bana ve kızıma da çok iyi Allah bozmasın sadece bu konuyu araştırınca olumsuz yorumlar görünce ne bilim içim huzursuz oldu ve bu huzursuzluk bana kafayı yedirecek dereceye geldi. Zaten mesleği gereği gurbetteyiz yalnızım canım çok sıkılıyor bir de böyle huzursuz olunca hayat zindan oluyor
Ya işte ben de zaten kendim değiştrime taraftarıyım ama inatla ben karışmıyım kızım utanır annesi demesi böyle ayıp görmesi Beni çıldırttıAbartmayın bence pedagojik olarak çocukların altını tek bir kisinin temizlemesi dogru mahremiyeti ogrenmesi açısından o kadar büyütülecek bir olay degil belki midesi kaldirmiyordur
Eşinize de kendinize de zulmetmeyin, eşiniz gerçekten iyi bir eş ve bilinçli bir babaÇok sağolun içim bitaz rahatladı. Çevresinde de çok sevilen biri baya geniş çevresi de insanlara iyilik yapmayı sever. Bana ve kızıma da çok iyi Allah bozmasın sadece bu konuyu araştırınca olumsuz yorumlar görünce ne bilim içim huzursuz oldu ve bu huzursuzluk bana kafayı yedirecek dereceye geldi. Zaten mesleği gereği gurbetteyiz yalnızım canım çok sıkılıyor bir de böyle huzursuz olunca hayat zindan oluyor
Napim dünya okadar korkunç olmuş ki okadar kötü haberler görüyoruz insan herşeyi düşünüyor evladı olunca ayrılmak bile basit geliyor. Ya istediğim de şu inşallah abartan benimdir. Size de danışmak var mı böyle eşler fikir almakBunun için ayrılmayı mı düşündünüz gerçekten?
Başka yorumum yok