• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Normal mi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Benimde bebeğim 4 aylık eşim toplasan 10 kere değiştirmiştir. O da benim bı işim varsa falan 😂 annesiii bebek kaka yapmış diye beni çağırıyo hep 😂😂 üstünü çıkar bezi değiştir giydir uşendiginden öyle yapıyo bence. Bunun yanında mamasını yapar uyutur ilgilenir saolsun. Bez konusuna hiçbir zaman takmadım gülüyorum hatta beni çağırdığında. Eğer başka konularda yardımcıysa ve ilgili bir babaysa sizde takmayın kendinizi boşuna huzursuz etmeyin

Benimde bebeğim 4 aylık eşim toplasan 10 kere değiştirmiştir. O da benim bı işim varsa falan 😂 annesiii bebek kaka yapmış diye beni çağırıyo hep 😂😂 üstünü çıkar bezi değiştir giydir uşendiginden öyle yapıyo bence. Bunun yanında mamasını yapar uyutur ilgilenir saolsun. Bez konusuna hiçbir zaman takmadım gülüyorum hatta beni çağırdığında. Eğer başka konularda yardımcıysa ve ilgili bir babaysa sizde takmayın kendinizi boşuna huzursuz etmeyin
Ya bilmiyorum kafam çok karışık ayrılmayı bile düşünüyorum

Meraba hanımlar kızım şuan 7 aylık eşim kızımı çok sever alırı düşkün iyi ve ilgili bir baba. Ama söz konusu alt değiştirmeye gelince değiştirmek istemiyor. Olsun diyo sen değiş diyo annesin diyo çekiniyor. Ama ben bu konuyu kafama taktım neden değiştirmiyor ya baba değil mi sonuçta. Yani bu durum normal mi sizce çok kafama takıyorum
Kızınızın altını siz değiştirin babası bile olsa dini olarak çok önemli bir sebep yoksa anne değişmeli, pedogojik açıdan da bu böyle,

Alip karsiniza sorun acik acik neden cekiniyormus
Sordum.ayıpmış.ama içim rahat değil cidden kafama çok takıyorum. Ama her hafeketine bakıyorum çok iyi bir baba tırnağına zarar gelse dünyaları yıkan bi tip. Benden çok daha telaşlı aman düşmesin aman iyi olsun. İyi bir eş de ayrıca. Düşünceli kibar

Sordum.ayıpmış.ama içim rahat değil cidden kafama çok takıyorum. Ama her hafeketine bakıyorum çok iyi bir baba tırnağına zarar gelse dünyaları yıkan bi tip. Benden çok daha telaşlı aman düşmesin aman iyi olsun. İyi bir eş de ayrıca. Düşünceli kibar
Eşiniz iyi biri inanın sadece çocuğu dahi olsa özeli olduğunu düşünüyor ki haklı da

Kızınızın altını siz değiştirin babası bile olsa dini olarak çok önemli bir sebep yoksa anne değişmeli, pedogojik açıdan da bu böyle,
Ya işte bazen o yönden de düşünmek te istiyorum ama. Çevremden de duydum çoğu baba böyleymiş. Ama ben bç konu hakkında biraz olumsuz görüşler görsem ne bilim içim rahat etmez

Eşiniz iyi biri inanın sadece çocuğu dahi olsa özeli olduğunu düşünüyor ki haklı da
Çok sağolun içim bitaz rahatladı. Çevresinde de çok sevilen biri baya geniş çevresi de insanlara iyilik yapmayı sever. Bana ve kızıma da çok iyi Allah bozmasın sadece bu konuyu araştırınca olumsuz yorumlar görünce ne bilim içim huzursuz oldu ve bu huzursuzluk bana kafayı yedirecek dereceye geldi. Zaten mesleği gereği gurbetteyiz yalnızım canım çok sıkılıyor bir de böyle huzursuz olunca hayat zindan oluyor

Çok sağolun içim bitaz rahatladı. Çevresinde de çok sevilen biri baya geniş çevresi de insanlara iyilik yapmayı sever. Bana ve kızıma da çok iyi Allah bozmasın sadece bu konuyu araştırınca olumsuz yorumlar görünce ne bilim içim huzursuz oldu ve bu huzursuzluk bana kafayı yedirecek dereceye geldi. Zaten mesleği gereği gurbetteyiz yalnızım canım çok sıkılıyor bir de böyle huzursuz olunca hayat zindan oluyor
Din öğretmeni olarak söylüyorm bunu 😇

Abartmayın bence pedagojik olarak çocukların altını tek bir kisinin temizlemesi dogru mahremiyeti ogrenmesi açısından o kadar büyütülecek bir olay degil belki midesi kaldirmiyordur
Ya işte ben de zaten kendim değiştrime taraftarıyım ama inatla ben karışmıyım kızım utanır annesi demesi böyle ayıp görmesi Beni çıldırttı

Eşinize de kendinize de zulmetmeyin, eşiniz gerçekten iyi bir eş ve bilinçli bir baba

Bunun için ayrılmayı mı düşündünüz gerçekten?

Başka yorumum yok
Napim dünya okadar korkunç olmuş ki okadar kötü haberler görüyoruz insan herşeyi düşünüyor evladı olunca ayrılmak bile basit geliyor. Ya istediğim de şu inşallah abartan benimdir. Size de danışmak var mı böyle eşler fikir almak

Back
X