Doğuma Hazırlık Normal mi sezeryan mi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bayanefe09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
295
285
103
İkisinide yasayan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz ? Hem normal doğum hem sezaryan olmuş bayanlar yolumu aydınlatın ..

İkisinide yasayan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz ? Hem normal doğum hem sezaryan olmuş bayanlar yolumu aydınlatın ..
tavsiyelik bir durum değilki bu..sezeryan olağandışı durumlar içindir.hem sizin hem bebeğinizin sağlığı için elbette adı üstünde NORMAL doğum..kesinlikle gebelik eğitimine katılın bende sizinle aynı haftalarda katılmıştım çok iyi gelmişti..doğumu zor geçen biri olmama rağmen kesinlikle keyfi sezeryan değil normal doğum diyorum..bilhassa bebeğiniz için

artik moda sezeryan ben doğum yapan on kişi tanıyorsam biri normal doğumu secmis oluyor . Türkiye istatistikleri belli.. Gebelik eğitimi malesef yokmuş . Stajyer öğrenci gelirse yapcam dedi ebe.. Beni doğum değil sonrası korkutuyor .. Elbette candan can çıkıyor basit değil ama sonra hemen toparlanmak bebegime çocuğuma kendim bakmak istiyorm . Bence pekala tavsiyelik bi durum.. Tavsiyeniz için tesekkur ederim umarım bu yöndeki tavsiyeler cesaret toplamam da yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…