Sezeryandan sonra normal doğuran var mı

Poncukfan

Allah bana yeter
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
312
194
103
30
Kizlar iki kez sezeryan doğum yaptım bunu normal doğurmak istiyorum doktorum birşey demiyor normal doğum yapabilirmiyim

Riskli olabilir ama geçenlerde instagramda bi doktorun paylaşımında görmüştüm 2 sezaryen sonrası normal doğum oldu diye, hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza

İmkansız değil. Bu soruyu ben farklı bir amaçla sormuştum burda hep özellikle buna teşvik eden doktoru bulmam gerektiğini yazmışlardı ssvd istediğimi sanıp. Üniversite hastanelerinden ssvd yaptıran profesör doktor bulmalısınız. Ben de ilki sezaryense ikinciyi vajinal doğuma zorlar mı devlet hastanesindeki doktorlar diye sormuştum aslında.

İmkansız değil. Bu soruyu ben farklı bir amaçla sormuştum burda hep özellikle buna teşvik eden doktoru bulmam gerektiğini yazmışlardı ssvd istediğimi sanıp. Üniversite hastanelerinden ssvd yaptıran profesör doktor bulmalısınız. Ben de ilki sezaryense ikinciyi vajinal doğuma zorlar mı devlet hastanesindeki doktorlar diye sormuştum aslında.
Pek zorlamiyorlar sezeryan onlar için daha kolay oluyor bence

Kizlar iki kez sezeryan doğum yaptım bunu normal doğurmak istiyorum doktorum birşey demiyor normal doğum yapabilirmiyim

2011 de oğlum doğdu şuan 26 haftalık hamileyim doktoruma geçen sordum doğum nasıl olur diye heyecan arama dedi :) buda sezaryen olur ben risk almam illa ki normal dersen o zaman ben yapamam doğumu daha büyük tam teşekkürlü hastane de alanında uzman doktorlar risk alırsa yaparlar dedi direk :) bende hımm tmm dedim geçtim

2011 de oğlum doğdu şuan 26 haftalık hamileyim doktoruma geçen sordum doğum nasıl olur diye heyecan arama dedi :) buda sezaryen olur ben risk almam illa ki normal dersen o zaman ben yapamam doğumu daha büyük tam teşekkürlü hastane de alanında uzman doktorlar risk alırsa yaparlar dedi direk :) bende hımm tmm dedim geçtim
Normal düşünüyor musun peki

Pek zorlamiyorlar sezeryan onlar için daha kolay oluyor bence
Hayır onun için değil. Ssvd çok riskli bir doğum şekli olduğu için genelde doktorlar risk almıyor eski dikişlerin zarar görme riski vs var diye. Ancak uzman kadın doğumcular eşliğinde yapabiliyor anneler.

Bende riske girmesem mi bir de belimden fıtık. Ameliyatı oldum
Doktorunuz ile görüştünüz mü ondan da bir yorum alın
geçmiş olsun kendinizi çok dikkat edin bende de meslek hastalığı boyun düzleşmesi var ama ağrılar fıtık gibi sırt boyun çok kötü uzun süre ayakta duramıyorum şimdiden böyle son aylar ne yapcam kara kara düşünüyorum

Doktorunuz ile görüştünüz mü ondan da bir yorum alın
geçmiş olsun kendinizi çok dikkat edin bende de meslek hastalığı boyun düzleşmesi var ama ağrılar fıtık gibi sırt boyun çok kötü uzun süre ayakta duramıyorum şimdiden böyle son aylar ne yapcam kara kara düşünüyorum
Bir şey sormadan zaten dogumunu sezeryanla gore ayarlariz dedi sizede geçmiş olsun gerçekten Allah yardımcımız olsun

İki kez sezaryen olmuş biri neden üçüncü çocukta normal doğum ister ki?
Merak ettiğim için soruyorum belki bir sebebi vardır

İki kez sezaryen olmuş biri neden üçüncü çocukta normal doğum ister ki?
Merak ettiğim için soruyorum belki bir sebebi vardır
Sezeryan doğum yaptınız mı daha önce bilmem ama gerçekten toparlanmak zor oluyor dikiş acısı bir sürü dez avantajları var

Evet sezaryen doğum yaptım çokta çektim bu sebeple ek olarak normal doğumu tecrübe etmek istemezdim ya ondan sordum🥹
Bilmiyorum aslında korku bastı aslında biraz beni kolaylık arıyorum gibi biseyler hissediyorum Allah yardımcımız olsun zor gercekten

Back
X