- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
Bu sekilde katlama yapılmıs
bu da ayrı bi saçmalık. bi görüşün bence değiştirsinler orijinali ile.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sekilde katlama yapılmıs
O zaman halıcı uyduruklamış gibi geldi banaBakın orjinal hali bu
Modelde dört kenarda da kahve tonlarında şerit var
Böyle halımın deseni yarım kalmıs
Bu ayrıntıyı şimdi farkettim, bir tarafı tam bir tarafı yarımsa kesinlikle değişim talep edin, siz bedelini öderken tam ödeyeceksiniz sonuçta niye böyle defolu gb görünen ürün alasınız?Bakın orjinal hali bu
Göndericem allahtan tamamını ödemedim :) ama cok sinirim bozulduOrijinal boyutuna getirmek icin kıvırmışlar demek ki.Bu esnaflar satmak icin her yalanı yapıyorlar.Gönder geri gitsin . bi tarafı başka diğer tarafı başka böyle şeymez olmaz diyin.
Olur böyle şeyler inşallah istediğiniz şekilde gelir yenisi, bazen oluyor işteGöndericem allahtan tamamını ödemedim :) ama cok sinirim bozuldu
Her konuda işim ters gidiyor bir de ona canım sıkıldı
aa simdi anladm evet aramalisnz bence hatalarini soyleyn kullanmaymBakın orjinal hali bu
Yoo metreyle satılan değilKesmisler sizin olcuye uydurmak icin metreyle satilanlardanmi aldiniz.
Resim atın dedi attım ses yok halaaradın mı hiç normal değil..
o kahvelik olmasa bile ölçü değiştiği için en azından overlock çekilmiş olması lazımdı..
10 mt değil 4 metreKesme halı bu bence
10 metre orjinal halı olur mu onu da bilemiyorum
İnternet sayfalarina girip 10 metre yolluk fiyatina bakin eger 10 metre yoksa zaten buyuk rulolardan kesmedir
Hali cok hos ayrica
Gule gule kullanin
Bende mutfagima dusunmustum bu desen
Derz aralarina takintiniz varsa benim gibi, derz kalemi oneririm.
İstediğiniz ölçüde tekrar dokunacaksa orjinal hali ile gelir .ama onuda çift yolluk ısmarlarsanız yapıyoruz demişlerdi bize çünkü tezgahta çift çıkıyormuş.ama uzun yolluğu kestirdiyseniz bi yerinden kesilecek orjinal gibi olması mümkün değil kiBelli bi ölçüde dedim ama bana orjinal hali gbi gelecek denildi
Bu orjinal hali gbi değil ki
İki yanda da desen yarımmkalmıs
Yazz serisi galiba bu10 mt değil 4 metre
Evet var alıcam onu da deneyeceğim tsk ler
Uzun yollugu kestirmedimİstediğiniz ölçüde tekrar dokunacaksa orjinal hali ile gelir .ama onuda çift yolluk ısmarlarsanız yapıyoruz demişlerdi bize çünkü tezgahta çift çıkıyormuş.ama uzun yolluğu kestirdiyseniz bi yerinden kesilecek orjinal gibi olması mümkün değil ki
Yaz serisi evetYazz serisi galiba bu
4 metre varmi bende bi bakayim simdi