normal kadın doğumcumu yoksa tüp bebek doktorunamı gözükmeli

berfin80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2006
13
0
kıslar methaba ben 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum , rahim filmindne tutun herşey çekildi eşimde dahil bebek olmuyor. ama artık bu normal kadın doğumculardan çok sıkıldım hepsi ağzı birliği etmiş gibi hep aynı şeyleri söylüyorlar , yar avar yakalım ,mantar var şu antibiytikleri kullan , artık şaşırdım kaldım lütfen beni bu konuda bilgili olan biri yönlendirsin. bu tüp bebek dr . hemen gidince tüp bebeğemi başvurduruyorlar çünki ben bunuda itemiyorum bu zamnada kadar yanlış yönlendiriliğimi inanıyorum bird ebenim rahmim ters.

sizden haber bekliyorum lütfen beni yönlendirin arkadaşlar...:gitme:

Rahminin ters olması gebeliğe engel diil, tüp bebek merkezine gidip ilaçla yumurtlama takibi yaptırabilirsin, ondan sonraki aşama aşılama, sonra tüp bebek, zart diye tüp bebeğe bir sorun yoksa geçilmiyor zaten. Ama rahminde enfeksiyon varsa bu gebeliğe engel önce onun tedavisi gerekli, eğer o şekilde hamile kalabilirsen en güzeli, ilaç tedavileri de inan insanı yoruyor ve geriyor, inşallah bunların hiçbirine gerek kalmadan sağlıkla hamile kalırsın.

2 sene çok uzun bir zaman değil canım tüp bebek merkezine git bari zamanlı ilişki kontrollü yumurtlama takibi filan olurda hemencik hamile kalırsın umarım:enbuyukkk:

normal hastanelerdeki kadın doğumcular genelde gebelik takıbi yaptıgı ıcın pek bişey bılmıyolar.. infertilite ile ilgilenen dr lara gorunmek lazım...

CNMM ÖNCELıKTE BEBıŞ SAHıMı OLMAK ıÇıN TEMıZ BıR RAHMıNN OLMALI ONUN ıÇıN MıKROPLARDAN VE MANTARDAN KURTULMALISIN CNM BELKıDE DÖLLENME OLUYOR AMA BEBıŞ RAHıMDE DURAMIYOR ÖNCELıKTE KADIN DOGUN DR GıT DERıM BUNLARDAN KURTULDUKTAN SONRA BıRAZ DENEYıN OLMAZSA SONRA TÜP BEBEK ıSTıYORSAN ONA GÖRE HAREKET EDERSıN...BUARADA MANTAR VARSA EŞıNDE TEDAVı GÖRMELı YOKSA HıÇBıR ıŞE YARAMAZ..ALLAH YARDIMCIN OLSUN:Saruboceq:

inşallah canlarım peki medical parkı bu konuda çok met ediyorlar acaba aranızda bu hastaneye giden varmı ,yada istanbul avrup ayakasında önerebileceğiniz dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…