Olur benim yetmed
ben sezeryan oldum da normal olsaydı sütüm bol bol olur muydu onu merak ediyorumSık sık emzir ne kadar çok emzirirsen sütün gelir bol su için bol sıvı tüketip yeşillik tatlı şeyler ye beslenmeye dikkat et artar yetmiyor djyipte bırakma sakın bi damlada olsa çocuğa şifadır
Maalesef hepsini yaptım 20 yi geçmiyorSık sık emzir ne kadar çok emzirirsen sütün gelir bol su için bol sıvı tüketip yeşillik tatlı şeyler ye beslenmeye dikkat et artar yetmiyor djyipte bırakma sakın bi damlada olsa çocuğa şifadır
Sık sık emzir ne kadar çok emzirirsen sütün gelir
Yok en fazla sütünüz geç gelirdi , kendinizi boşa üzmeyin. Ben de elimden geleni yaptım , olmuyorsa olmuyor
İlk günden beri en fazla 20-30. Daha da artmıyorYok en fazla sütünüz geç gelirdi , kendinizi boşa üzmeyin. Ben de elimden geleni yaptım , olmuyorsa olmuyor
Ay onu kimse denemesin yaaÇemen otu tozu da denediniz mi ?
Bestlak damla var eczaneden alabilirsiniz, sütü artırıcı damla.
Hastane tipi süt sağma makinesi deneyebilirsiniz ben onunla sonuç aldım.Bebeğinizi emzirdikten sonra her iki göğsünüzü de 10 dk sağın çıkan sütü anne sütü saklama poşeti ile buzluğunuzda 3 ay saklayabilirsiniz. Bir de bestlak damla deneyin hatta önce damlayı deneyin sonuç alamazsınız makine kiralayın.
harfiyen katılıyorum. Normal doğum yaptım ertesi günü sarılık oldu bebeğim. O kadar azdı ki sütüm. Neler yaptım neler evet arttı biraz ama yine de yetmedi. Yanıma kalan girdiğim stresler, gözyaşlarım oldu. Bebeğimin kokusuyla uyuyacağım zamanları sütümü artırmak artmadığında da üzülmeye harcadım.Ben çok uğraştım neler yaptım. Çocuk doymadı çişi bile sapsarı ve azdı. Kendimi çok hırpaladım üzüldüm ağladım. Kendinizi üzmeyin beneğinizin nasibi mama demekki.
İnsanlara kulak asmayın instada falan emzirme danışmanlarını falan takip ediyorsanız takibi bırakın. Elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız bu durumun stresinin hayatınızı ele geçirmesine izin vermeyin
Maalesef doğru aylarca kendimi suçladım yetersiz hissettim. Hele de insanların rezene iç zart iç zurt iç şunu yap gibi defalarca denediğim yöntemleri yeni bir şeymiş gibi söylemelerine sinir oluyordum. Hatta bi doktora gittik adam güya espri yaptı şey dedi “bu bebeği annesi beslememiş ki mamayı baba almış baba beslemiş”. En çok da çevrenin baskı yapmıyormuş gibi olan baskısı zor. Şimdiki aklım olsa bu kadar üzülmez nasip der geçerdim.harfiyen katılıyorum. Normal doğum yaptım ertesi günü sarılık oldu bebeğim. O kadar azdı ki sütüm. Neler yaptım neler evet arttı biraz ama yine de yetmedi. Yanıma kalan girdiğim stresler, gözyaşlarım oldu. Bebeğimin kokusuyla uyuyacağım zamanları sütümü artırmak artmadığında da üzülmeye harcadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?