İlk Doğumunuz anladığım kadar Normal Doğum olmuş ikinciye yapatığında bebeğin karnındaki durumuna bağlı.Ama biz yine de normal doğumu tavsiye ediyoruz eğer çok acil durumlarda sezaryena karar veriyoruzDikişsiz? 18 gündür yatıyorum iyileşemedim. Bakıma ihtiyacım var. Bebeğimle ilgilendim biraz dikişlerim açıldı. İkinciye yaparsam doğum sezaryen olur.
Sağlık bir bebek dünyaya getirirseniz inşallah hiç korkmayınInşallah 6ay sonra bende bebegimi sağlıkla normal doğum ile kucağıma alabilirim.
Bir arkadaşım mecburi sezeryan oldu cok zorlanıyor şu anda.
Annemde hep der; normal doğumda doğuma kadar sancı çekersin sonra rahatlarsın,
Sezeryanda doğumdan sonra çekersin.
Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla kavuşalım isterim tabii ki ama normal yolla olsuncok isterim.
Böyle durumlarda hiç kormayın ve panik yapmayın derin nefes alıp verinBen tüp bebek ile ilk doğumum diye normal. Yapmak istedim tum gece 7 cm açıldı suni sanci ve destek veren biri olsaydı iyi olurdu.normal doğumda size sahip cikacak akli basinda mümkünse genç birini bulun 59 yasinda annemi götürmek zorunda gitmekkaldim.onu teselli edecek biri lazımdı.7cmden fazla açılmadı sezeryan oldum.benim miyomum yüzünden sancidan kıvransam da sanci aleti ölçemiyor idi belki o yüzden sezeryan olmam daha iyi oldu.her ne yolla olursa olsun.panik yapmayın faydadan cok zarari var.
Inşallah 6ay sonra bende bebegimi sağlıkla normal doğum ile kucağıma alabilirim.
Bir arkadaşım mecburi sezeryan oldu cok zorlanıyor şu anda.
Annemde hep der; normal doğumda doğuma kadar sancı çekersin sonra rahatlarsın,
Sezeryanda doğumdan sonra çekersin.
Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla kavuşalım isterim tabii ki ama normal yolla olsuncok isterim.
Böyle durumlarda hiç kormayın ve panik yapmayın derin nefes alıp verin
Çok geçmiş olsun arkadaşım tez vakitte şifanı versin inşallah Rabbim. Evladinla mutlu huzurlu sağlıklı günlerin olsun.Bana da hep bu cümle kuruldu. Normal doğum yaparsan hemen kalkarsın dediler. Yirmi gün oldu hala yatıyorum. Doğum şahane bir şey. Her bir saniyesi ayrı bir mucize. Yaşadığıma hiç pişman değilim. Ama dikişler beni perişan etti. Perine masajını iyi araştır. Mevzu tam açılma da değil. Ben 10 cm açılmayla girdim doğuma hem doktor kesti hem kendim yırtmışım ıkınırken. Sezaryen olan herkes kalktı hemen. Ben hala yatıyorum oturmak çok acı veriyor. Löşi denen akıntı yüzünden sürekli dikişli bölge ıslak. Doktorunla konuş. İyi araştır. Kesilmemesi için ne gerekiyorsa yap. Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Çok geçmiş olsun arkadaşım tez vakitte şifanı versin inşallah Rabbim. Evladinla mutlu huzurlu sağlıklı günlerin olsun.
Ben direk ayağa kalkmak mı bilmiyorum da sezeryandan ürküyorum biraz, nedense birde hep hayalimda normal doğum var ama tek duam sağlıkla kavusmak olsun yeter ki Rabbim ne yazdiysa onu yaşayacağız zaten.
Kesilme durumu biraz da kişinin vajinal durumuna bağlıdır herhalde ama bakalım neler olacak ilerleyen zamanlarda.
Bende hep hayırlısını diliyorum herşey icin, önce sağlık olsun diyerek.Amin sağolasın
Ben hayırlısı neyse öyle olsun dedim ilk öğrendiğim günden beri. Normal doğum yaptım demek ki benim için bu daha hayırlı diye düşünüyorum. Keşke sezaryen olsaydım demiyorum. Benim gerekmeseydi kesmezdi doktorum eminim. Ben yırtınca sanırım müdahale etti. Çünkü bir ara kesildi mi diye sordum. Yok daha kesmedim dedi. Bir iki ıkınma sonra kestiğini hissettim. (Acısını değil de uyuştuğu için işlemi hissettim)
Ama arkadaşıma doktoru mutlaka keserim demiş. Bazı doktorlar ilk doğumda mutlaka kesiyorum diyor. Ama İnstagram da dr zahide küçük var. Kesmeden doğum yaptırıyor genellikle. Onu dedim. Doktorunla konuş. Kesilmesini istemiyorum diye belirt. Masaj vs ne gerekiyorsa yapın sonra illa gerekiyorsa sağlığınız için yine kesilir o ayrı mevzu. Tam 20. gündeyiz ve iç dikişlerin ipi düşüyor artık. Dışarıdakiler makata kadar ve ne zaman düşer bilmiyorum.
Benim bir sürü dikisim vardı, kim demiş dikişsiz diyeAnnenin ve bebeğin sağlıklı olmasını sağlıyor dikişsiz oluyor iyileşme süreci hızlı anneni çocuğunu hissetmesi çok yüksek
makata kadar mıiAmin sağolasın
Ben hayırlısı neyse öyle olsun dedim ilk öğrendiğim günden beri. Normal doğum yaptım demek ki benim için bu daha hayırlı diye düşünüyorum. Keşke sezaryen olsaydım demiyorum. Benim gerekmeseydi kesmezdi doktorum eminim. Ben yırtınca sanırım müdahale etti. Çünkü bir ara kesildi mi diye sordum. Yok daha kesmedim dedi. Bir iki ıkınma sonra kestiğini hissettim. (Acısını değil de uyuştuğu için işlemi hissettim)
Ama arkadaşıma doktoru mutlaka keserim demiş. Bazı doktorlar ilk doğumda mutlaka kesiyorum diyor. Ama İnstagram da dr zahide küçük var. Kesmeden doğum yaptırıyor genellikle. Onu dedim. Doktorunla konuş. Kesilmesini istemiyorum diye belirt. Masaj vs ne gerekiyorsa yapın sonra illa gerekiyorsa sağlığınız için yine kesilir o ayrı mevzu. Tam 20. gündeyiz ve iç dikişlerin ipi düşüyor artık. Dışarıdakiler makata kadar ve ne zaman düşer bilmiyorum.
makata kadar mıi
cok gecmis olsun canımm
bnm oglumda 7cm acılmısdı ıkı santımde kendılerı actılar devlette yaptım normal dogum aynı gun yatmadım ıkı uc saat dınlenıp cıktım ama oglum 12gun kuvezde kaldı 39 hfta dogmstu 16 saatte ama guzel yanı cockla ılgılenebılıyorsun normal hayatına donebılıyorsun oda bısuru dıkısım vardı ama ıkı gune toparlıyorsunBen tüp bebek ile ilk doğumum diye normal. Yapmak istedim tum gece 7 cm açıldı suni sanci ve destek veren biri olsaydı iyi olurdu.normal doğumda size sahip cikacak akli basinda mümkünse genç birini bulun 59 yasinda annemi götürmek zorunda gitmekkaldim.onu teselli edecek biri lazımdı.7cmden fazla açılmadı sezeryan oldum.benim miyomum yüzünden sancidan kıvransam da sanci aleti ölçemiyor idi belki o yüzden sezeryan olmam daha iyi oldu.her ne yolla olursa olsun.panik yapmayın faydadan cok zarari var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?