- 25 Mart 2015
- 39
- 34
- 38
- 37
Doğumuma az kala bende doğum hikayelerini okuyarak kendimi buna hazırladım kimsenin kötü hikayelerini dinlemedim bile çünkü ben normal doğum yapmak istiyordum ve beni kimsenin etkilemesine izin vermedim :) ve sonunda bende buraya hikayemi yazıyorum :) 20 kasım günü karnımda hafif adet sancısı gibi ağrılarım oldu ama belime vurmadığı için önemsemedim dışarı çıktım yürüyüş yaptım ki hamileliğim boyunca hiç oturmadım yoğun bir hamilelik geçirdim :) tüm gün bu şekil geçirdim eşimin doğurdun mu msjlarıyla şakalaşırken geçirdim ufak ağrıları :) sonra eşim geldi işten 12 de sordu yine nasılsın diye aynı dedim yattık sonra sabaha karşı uykumdan yoğun bir ağrıyla uyandım saat 4 dü biraz oyalandım baktım geçmiyor eşimi uyandırdım dedim ağrım var hast gidelim dedi yok daha ne suyum ne nişanım geldi dedim ama yatamadım salona geçtim yatırmadı ağrı eşimde geldi ama o daha çok strese girdi karnı ağrıdı battaniye aldı yattı benmiyim hamile eşim mi anlamadım o yatarken ben bulaşıkları toparladım evi süpürdüm tozları aldım 2 saat böyle oyalandım ağrım ola ola baktım 15 dk bir gelmeye başladı ağrılarım saat oldu 7 eşime dedim gidelim hast. hemen çıktık ben değilde eşim yok çantaları alalım mı yok bunu aldın mı yok iyi misin ayyyy beni tatlı tatlı yordu dedim balım benim böyle stres yapıp benide üzme ben rahat olmaya çalışıyorum beni rahatlatman yerine iyice stres yapıyorsun :)) hast gittik sancılarım var ama eve yolladı Dr bu alıştırma ağrıları dedi daha var gününe deyip gönderdi ben eve yürüyerek gittim iyi gelir diye ağrılarıma bir yandan da heveslendik bebek geliyor diye hem evide miss yaptım esprisine gelmişken bugün gelse heryer tertemiz deyip durdum eşime :))) eve geldik uyumuşuz eşimle 2 saat bir uyandım bel ağrısıyla birlikte kasık ağrım aha dedim geliyor kalktım kahvaltı hazırladım eşimi doyurayım hast gidersek o yemez oralarda aç kalır diye sonra tuvalete gittim ki nişanım gelmiş Allaaaaaahhhh şimdi geliyor işte dedim ama o zaman heyecanlandım işte :)) eşimi uyandırdım dedim kalk nişanım gelmiş yataktan fırladı :)) önce kahvaltını et dedim ben az yedim Hemen yedi eşim hadi gidelim diyor dedim otur sen ben buraları toparlıcam ben rahat o hamile sanki :)) çıktık hast giderken selfie çelmelerim ağrılarım ola ola benim hallerim :)) saat 12,5 da gittik 1 de yatışa aldılar 4 cm açılmam olmuş ve ben artık yatar bu sefer geliyor dedim işte eşim heyecanla annemleri tüm ev halkını arıyor ben ise yatamıyorum bile yatakta ağrılarım hafif hafif çoğalmaya başlıyor sonra gelen giden ebe hemşire muayene derken dr çok iyi 5 gibi doğuma alırız dedi Allahım eşimle gözlerimiz doldu annemler yengemler ablamlar kuzenler odayı doldurdular bana destek için hepsi yanımdalardı saolsunlar suni Sancı verdiler son yarım saatte ağrılarım aşırı çoğaldı eşim hep dizimin dibinde geçicek sabret deyip durdu herkesin dualarını aldım artık gözüm kimseyi görmüyordu ağrımdan dolayı en son ebe geldi ve ben doğuma girdim doğumum kolay geçmiş Dr dediğine göre iki çığlık üçüncüye bebeğim kucağımda o anı hiç birşeye değişemem çok güzel çok özel bir an herkese normal doğum tavsiye ederim ki Bebeğinizin Doğduğu anı görebiliyorsunuz doğdu sardılar Yanıma verdiler kokladım cennet kokulu kızımı öptüm öptüm tertemiz Doğdu maşallah mis gibi bu arada herkes doğumhanenin Kapısında Çığlık atarken duydum bebeğimin sesiyle birlikte hep videolar çekmişler herkes ağlıyor kapının önünde beni beklerken çok tuhaftı izlerken çığlığımla herkes irkilmiş ama bebeğimin sesiyle herkes birbirine sarılıp ağlamışlar izlerken çok duygulandım ailem eşim akrabalarım iyiki varlar çok tatlılardı ben çıktım hepsi öptüler eşim alnımdan öptü bitti dedi doğdu gecti artık çok özel çok güzel duygulardı herkese normal doğum tavsiye ediyorum :))) bebeğim ağlıyor ben Kaçar :))