Normal doğumu destekleyen doktor tavsiyesi

Minnak1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
26
9
86
38
İstanbulda normal doğumu destekleyen doktor arıyorum, doğuma çok az kaldı ve takibimi yapan doktor direkt Sezeryan dedi. Normal doğum istiyorum Allahın izniyle. Anadolu Yakası yada avrupa yakası farketmeksizin varsa tavsiyeniz paylaşır mısınız?

Ferhat uysal .
Bakırköy de muaynehanesi var.
Anlaşmalı olduğu hastanelerde doğum yaptırıyor.
Ben doğuma 2 gun kala değiştirdim 9 ay gıttıgım doktoru sezaryan olman gerek dediği için.
Arkadaşım tavsıye etti hemen gittim ve normal doğum yaptım.
Tavsiye ederim.

Bana da surekli gittigim dr um.sezeryan deyip durdugu icin gecen cuma gunu dr umu degistirdim. Ali pasa oskay ethica incirli hastanesi. O dr normal dogumdan yanaymis . Ve cok icime sindi konusmalari falan. Umarim normal dogum olr. Gelinimizin 2 dogumnu da normal yaptirmisti. Ben bayana gideyim dedim ama donup dolaşıp yine ona gittim .

Benim de 2,5 yaşında bir kızım var ve 25 haftalık da hamileyim :) İlk hamileliğimde doğum doktorum Memorial Hizmet Hastanesi Bahçelievler Kadın Doğum Uzmanı Meltem Eğilmez Kalkavan'dı ve sayesinde sağlıklı bir doğumum oldu. Kısmetse inşallah ikinci doğumumda da Meltem Hanım'a gideceğim. Her yönüyle harika bir doktor.

http://www.birannetavsiyesi.com/neden-normal-dogum/ buradaki yazımda http://www.birannetavsiyesi.com/bir-hamile-klavuzu/ ve buradaki yazımda deneyimlerimi paylaşmıştım. Faydası olacaktır diye düşünüyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah meleklerimizi <3

Merhaba İncirli Ethica Hastanesi Kadin Doğum'a giden var mi? Gebelik öncesinde bir doktor belirlemek ve onunla takip etmek istiyorum doguma kadar.

Merhaba. Buraya herkesin tecbülerini yazmasının hak olduğunu düşünenlerdenim. Geçen hafta hizmet hastanesinde meltem hanımla doğum yaptım. Kötü diyemem ama kesinlikle aldıkları para kadar iyi değil. 5600 ödedik. Sezaryan sırasında tansiyonum düşmedi fenalaştım kalp dokotrunı çağıtdılar çıkışta bunun parasını istediler. Fenalaşınca kan tahlili yaptılar parasını istediler. Ve bize size sorduk diyorlar kalp doktorunı çağıralım mı diye dediler. Kabul etmesek ölüme terk edecekler beni. Kısacası keşke daha uuhun bir yerde doğum yapsaydım diyorum. Çünkü berilen paraya parelel bir hizmet göremedim. Odalar küçücük. Koridorda misafirin oturcağı bir sandelye bile yok.meltem hanıma gelince bence kesinlikle normal doğum yanlısı değildir. Beni resmen sezaryana ikna etti

Back
X