Maşallah canım Allah sağ salim büyütmek güzel günlerini görmek nasip etsin.. Doğum yapan anneleri gerçekten kahraman gibi görüyorum hepiniz birer kahramansınız minik meleklerinizin kahramanı.. rabbim gönlünüze göre versin sağlığınızı mutluluğunuzu eksik etmesin (Amin)
amin canım Rabbım saglıklı omurler versın meleklere.. Ben de dogum bıtmıs hala ıkınıyorum dusun o denlı uyusmusum doktor dedı tamam bıttı ıkınma baktım bebıs ellerının arasında bıttı mı bıttı mı basardım mı dogurdum mu sorup duruyordum bozuk plak gıbı kendımı tam bı kahraman hıssettım o anda dunyaların yukunu cekmıs gıbı :) Ayy Rabbım kadınlara bu kutsal gorevı bahsetmıs ıste erkekler mumkunu yok dayanamazlardı :)
amin canım Rabbım saglıklı omurler versın meleklere.. Ben de dogum bıtmıs hala ıkınıyorum dusun o denlı uyusmusum doktor dedı tamam bıttı ıkınma baktım bebıs ellerının arasında bıttı mı bıttı mı basardım mı dogurdum mu sorup duruyordum bozuk plak gıbı kendımı tam bı kahraman hıssettım o anda dunyaların yukunu cekmıs gıbı :) Ayy Rabbım kadınlara bu kutsal gorevı bahsetmıs ıste erkekler mumkunu yok dayanamazlardı :)
Canım ya kıyamam çok haklısın bu duygu yoğunluğunu yaşamakta ve hakkında zaten öyle hissetmek kesinlikle katılıyorum erkekler kesinlikle başaramazdı hatta bu tezimizi bi yazıyla süsleyelim "Ortalıkta erkeklerin kadınlardan daha güçlü olduğuyla ilgili bir dedikodu var! Hadi ama... Erkekler, siz aynı anda yemek pişirip, temizlik yapıp telefonda konuşabilir misiniz? 20 santimlik topukların üzerinde yürüyebilir misiniz? 4,5 kiloluk bir bebeği 9 ay boyunca karnınızda taşıyıp 36 saat boyunca doğum sancısı çekmeye dayanabilir misiniz? Bütün gece ağlayıp ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi davranabilir misiniz? Erkekler, unutmayın; KADINLAR SADECE OJELERİ KURUYANA KADAR YARDIMA MUHTAÇTIR!!! Sonrasında sizi mahvedebilirler....." Canım benim herşey gönlünce olsun rabbim banada nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat hayırlı bir doğum