Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada kıslar hamilelerimizi bir arada bulunca bişey sorayım beşinci ayımdayım karnım baya büyüdü.ilk hamileliğim şimdi hamilelik giymeye başlasam anormal olurmu.kıslar sizler kaçıncı ayda başladınız giymeye.ay konuyla ilgili değil ama hepinizi bir topikte bulmusken sorayım dedim
canım ben 4uncu ayımdan berı gıyıyorum hıc de tuhaf durmuyor gobegı lastıklı ayına gore buyuyebılen pantolonlardan aldım kasıklarıma baskı olduugnda cok agrım oluyordu artık rahatım bence gec bıle kalmıssın basla sımdı gıymeye gobek cıkmıstır artık bende 5ıncı ayımdayım artık bellı oluyor dısardan hamıle oldugum
kıslar bugün doktora gittim bebeğim iyi ama tek sorunum var kızım tersmiş doktorum bişey olmaz sonra döner dedi eğer dönmesse bizde doğumunu sezeryan yaparız dedi.ama ben normal epidural doğumu çok istiyodum sezeryan olursun dönmesse diyince moralim bozuldu ya benim durumumda olan varmı mafoldumben
canım bızımkı de 2 aydır gıdıyoruz bebegın bası aşağıda duruyor en son gıttıgımızde doktor bıraz yuru gel demıstı yuruyup geldım yana donmustu suanda bellı olmaz dogum seklı doktorun soyledıklerı senı korkutmasın 8ıncı aydakı pozısyon onemlıdır suan zaten sureklı hareket halındeler
kıslar bugün doktora gittim bebeğim iyi ama tek sorunum var kızım tersmiş doktorum bişey olmaz sonra döner dedi eğer dönmesse bizde doğumunu sezeryan yaparız dedi.ama ben normal epidural doğumu çok istiyodum sezeryan olursun dönmesse diyince moralim bozuldu ya benim durumumda olan varmı mafoldumben
Canım bende senin gibi düşünüyordum, herkes abartıyo sanıyordum doğum sancılarını, ama maalesef yanılan benmişim. Doğum yapmadan üç saat önce , kendi sancım olmadığı için, suni sancı verildi ve kızımın doğumu aklımda hiç hatırlamak istemediğim kabus dolu kara bir gün olarak kaldı.. Şimdi kesinlikle sezeryan olacağım. Aklımda güzel anlar kalsın istiyorum bu sefer. İnşallah sen kolay atlatırsın normal doğumu..Arkadaşlar hamıle kaldıgım ılk zamanlar ıcımde ınanılmaz bı korku vardı normal dogum ıcın.Kesınlıkle ısteklı sezeryan yaptırırım dıyordum ama neden sonra 3 aylık oldugumdan berı dusuncem kendılıgınden degısmeye basladı... Herkesın anlattıgı dayanılmazdı,ölüyorum sandım,ayy cok kötü laflarından cok etkılenıyordum ama acıkcası annelıgın hazzına varabılmek ıcın bu anı sanıyesı sanıyesıne yasamak ıstedıgımı farkettım.Rabbım kısmet ederse bı terslık cıkmazsa normal dogum yapmayı dusunuyorum. Hamıle arkadaşlar dogumunuza ne kadar sure kalmıs olursa olsun burda kendımızı telkın etmeye calısalım ne dersınız? Normal doguma hazırlanalım hem fızıksel hem ruhsal acıdan..Azimle normal dogurmayı basarmayı ıstıyorum,benım gıbı dusunenler var mı aranızda? Sızce neler yapabılırız egzersız olarak?normal doguma hazırlanırken neler yapabılecegımızı tartısalım ne dersınız?
Canım bende senin gibi düşünüyordum, herkes abartıyo sanıyordum doğum sancılarını, ama maalesef yanılan benmişim. Doğum yapmadan üç saat önce , kendi sancım olmadığı için, suni sancı verildi ve kızımın doğumu aklımda hiç hatırlamak istemediğim kabus dolu kara bir gün olarak kaldı.. Şimdi kesinlikle sezeryan olacağım. Aklımda güzel anlar kalsın istiyorum bu sefer. İnşallah sen kolay atlatırsın normal doğumu..
normal dogumu kafana koyduysan..yaparsın canım..
zor degıl...oluruna bırak..bebek gelcegı zamnı bılır...doktoruna guven..gerısı gelıyor..
pingucum ben iki aşılam bide tüp bebek denemesi yapmıştım hepsindede olmayınca bebek dr um genetik test yapalım dedi orda hücrelerimde bozukluk bide kan pıhtılaşması oldugu çıktı korkma canım herkeste olcak die bişey yok hem benim bebegimolmuyodu die yaptırdık