• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogumla iri bebek doguranlar

Carsamba yapacagmi dusundugum dogum ertelendi 3800fu ve 38 haftaliktim. Ptesi son kez gidcm 4000olmus olacak o zaman. Ilk dogumda suni sanci 4000kilo ve iri bebekti. Kesik resmen popoma kadardi. Cok cektim o kedikten zor iyiledti. Ikinci dogumda acaba kesik olmazmi diye umut efiyordum:((((((

Carsamba yapacagmi dusundugum dogum ertelendi 3800fu ve 38 haftaliktim. Ptesi son kez gidcm 4000olmus olacak o zaman. Ilk dogumda suni sanci 4000kilo ve iri bebekti. Kesik resmen popoma kadardi. Cok cektim o kedikten zor iyiledti. Ikinci dogumda acaba kesik olmazmi diye umut efiyordum:((((((

Benim ilkdogumum da cok zordu.2.bebegimde gene kesik attilar.tabi daha kolay iyilesti.bebisine saglikla kavusman dileğiyle

Tesekku ederim insallah kolqy olur yarin sabah gidiyrm ve hala bi dogum belirtisi yok. :(( suni sanciyami uzuleyim yoksa kesigemi bilemiyorum.Allahtan umit kesilmz gerci. O dilerse bu gece sancimi yine getirir...bakalim nasipte neyse o

Back