Normal doğumla Berenime kavuştum... :)

tebik ederim Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin yavrunla birlikte..hayırlı evlat olsun inşAllah..
ne güzel anlatmışsın..böyle kolayca doğumlarımız olur inşAllah bizim de..

Allah analı babalı,sağlıkla,huzurla,mutlulukla büyütsün inşallah

birgün bende evlenir bi melek sahibi olur sizinle paylaşırım umarım :)

CANIMCIMnekadar guzel anlatmissin benimde dogurasim geldi MEVLAM bebisine hayirli omur versin tahtida bahtida acik olsun benim icin dua ediermisin lohusa kadinin duasi kabul olur derler bende bebis istiyorum hayirlisiyla

canım Allah analı babalı büyütsünn...

Benimde sancılarım ilk önce hafif hafif başaldıı evde 7 saat sancı çektikten sonra hastaneye gittim açılmam 5 cm olmuştu ondan sonrası zatennnsırnaşık şey..Allah herkeze kolay doğum nasip etsinnn..Allah herkesin gönlüne göre evrsinn bu güzel duyguyu herkese yaşatsınn.

Hemşerim gecmıs olsunnn
cok sevındım allah analı babalı buyutsunn
ve normal dogum yapabılmen de harıka olmus zıra sezeryan ne de olsa sonrasında bıraz cektırıyor...
cok opuyorumm

gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün ama epiduralin ne gibi bir faydası var 4 cm açılana kadar
zaten sancıyı çekiyorsun sonrasında gerek var mı sizce

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah allah analı babalı büyütsün...
bende normal doğum istiyorum ama epiduralle ıkınma çok zor oluyor diyorlar bu sebeple de ne yapacağıma karar veremiyorum sen çok güzel anlatmıssın ama ben ne yapacağımı bilemiyorum....

Çoooooooook güzel bir doğum hikayesi canım,ben de epidural normal doğum düşünüyorum tabii o anki şartlarım uygun olursa...İnşallah seninki gibi bir hikaye yazarım ben de.
allahım analı babalı büyütsün.
Bebeğin adıyla yaşasın.

canim tebrikler,Allah anali babali buyutsun insallah..
bi sorum olacak,ben dogumdan cok korkuyorum bu yuzden epidural normal yapmak istiyorum ..ama bunun yan etkileri cok diyorlar bel acgrisi,bas agrisi falan sende bunlar oldu mu?
bi de dogumda illaki kesiyorlar mi alttan,bunu merak ettim??

cnm bende başağrısı , başdönmesi falan olmadı, yani herhangi bir yan etkisini görmedim epiduralin, doğum sırasında eğer bebek çok iri değilse , senin yapın uygunsa ,
bebeğin gelişi normalse kesik olmuyor. benim kızım biraz yukarıda olduğu için bi kaç dikişim var ama çok dikişin olsa bile zaten epiduralden dolayı hissetmiyorsun, korkmana gerek yok. kolay gelsin... a.s.

Çok güzel bir hikaye.Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip etsin.Böyle güzel hikayeleri okudukça umudum artıyo.Çevremde hep zor doğumlara tanık oldum.Ben de normal doğum yapmak istiyorum.Herkes normalden korkar ben sezeryandan korkuyorum.Allah tüm hamişlere kolay ve rahat doğum nasip etsin.:Saruboceq:

Tebriklerrrr canım allah anali babali buyutsun inşallah. Canım benim merak ettiğim epidural normal doğum bende onu düşünüyorum ama annemler çok pimpirikli bana zarar vermesinden korkuyorlar biraz bilgi verir misin deneyimli biri olarak.Şimdiden teşekkürler:)

cnm annenler haklı aslında, benimkiler de endişelenmişti ama epidurali yapan kişi deneyimliyse hiç bir problem olmuyor. ben de cok korkuyordum sonucta omurlar arasına takıyorlar ,ben cok arastırdım bu zamana kadar baş agrısı ve hafif bel agrısının dısında epiduralin yan etkisini yasayan olmamıs türkiyede, onun için içini ferah tut, zaten sezaryan olsan da epidural olursun sanırım , cünkü genel anestesiyle yapılan sezaryanlar cok tehlikeli diye biliyorum.
ama bence ailenin içi rahat olsun bende ne bas dönmesi, ne bel agrısı hiç bişey olmadı cok sükür,inanki kalçadan yapılan iğneler daha cok canımı yakıyor a.s iyiki böyle yapmısım, kesinlikle normal doğumdan vazgecme, (tabi hersey yolunda olursa) haberlerini bekliyorum, kolay gelsin cnm... a.s.

canım allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
benim korkum kesinlikle doğumla alakalı değil ya herkes gülüyo bana ama ben doğum anından değil sonda takılmasından ve epidural kataterinin takılırken ve çıkarılırken çekilen acıdan korkuyorum.ikisinin de çok acıttığını söylediler hep ben sırf bundan korkuyorum yoksa doğumdan hiç korkmuyorum.gerçekten sonda ve katater konusunda söyledikleri gibi acı çekiyomusun??şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…