allah analı babalı büyütsün canım.darısı başıma bende 38 haftanın içindeyim bekliyorummmmmm.hee bide sancıları nasıl anladın.belli oluyo dimi ben kendimi dinlemekten gece uyuyamıyorum.
canım hayırlı olsun Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin. canımm benim bir sorum olacak agustos annelerinde de yazdım ama cevaplandırırsan çok sevinecegim. dün benim çatı kontrolüm vardı 1 cm açılmam varmış ve normal doguma müsaitmiş çatım. dr kanaman olabilir normal dedi kanamam çok geç geldi akşam geldi ve hala biraz biraz geliyor normalmi. ve açılmanın olması demek dogum başlamış anlamına mı geliyor.
cnm benim de 1 cm acılmam vardı hastaneye gitiğimde, ama sancılarım da devam ediyordu, doğumun baslaması için ikisinin aynı anda olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. ama kanaman da geliyorsa senin bebek yolda bence , benim kanamam olmadı , doktor kendi patlattı keseyi , patlattıktan kısa bi süre sonra doğum yaptım, ama senin kanaman nişan gelmesi sanırım. nişan geldikten sonra aynı günde olabilio ya da 1 2 gün sonra da olabilio diye biliyorum. öpüyorum canım. kolay gelsin...a.s.
canım öncelikle gözünüz aydın Allah yavruna uzun sağlıklı ömürler versin..bir şey sormak istiyorum 9 cm açılman olduktan snr sancılarını hissettinmi yoksa doğum sonuna kadar sancısız bir evremi geçirdin..doğum anında yeteri kadar ıkınma hissin oldumu ıkınman zor oldumu.. cevaplarsan çok sevinirim bende inşallah bu yöntemi düşünüyorum. tekrar tebrikler canım..
burda yazarken hemencecık dogurmussun gıbı gelıyor ama sancıların sıddetını sana sormak lazım allah yardımcın olmus ıstedıgın gıbı dogum yapmıssın gozun aydın allah analı babalı buyutsun bende normal dogum ıstıyorum ınsallah oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?