• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal doğumdan sonra tuvalet ve temizlik

minesin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
690
313
23
Kızlar merhaba 2 gün önce normal doğum yaptım, dikişler var. Hastanede kalırken ilk gün batikonlu su verdiler her tuvaletten sonra onunla yıkıyordum bitince devam etmene gerek yok dediler. Şimdi eve geldim idrara çıktıktan sonra o bölgeyi nasıl temizlemek gerekiyor bilemedim siz nasıl yaptınız? Doktor batikon yazdı bununla temizlersin dedi ama her tuvaletten sonra mı onunla silicem söylemedi açıkçası emin değilim.

Batikonu bana günde 2 kere demişti. Bir de adalox intim sprey önerdi onu aldım günde 3 kere de onu sıkıyordum

Tuvaletten sonra yıkamak dışında bi şey yapmadım. Batikon da sprey şeklindeydi eşim sıkıyodu, pamukla yapmadık

Kızlar merhaba 2 gün önce normal doğum yaptım, dikişler var. Hastanede kalırken ilk gün batikonlu su verdiler her tuvaletten sonra onunla yıkıyordum bitince devam etmene gerek yok dediler. Şimdi eve geldim idrara çıktıktan sonra o bölgeyi nasıl temizlemek gerekiyor bilemedim siz nasıl yaptınız? Doktor batikon yazdı bununla temizlersin dedi ama her tuvaletten sonra mı onunla silicem söylemedi açıkçası emin değilim.
Doktorum sadece suyla yıka yeterli demişti. Batikonu hastanede verdikleri için tuvalet sonrası suyla yıkayıp bolca batikonu makyaj temizleme pamuğuna döküp basıp çekiyordum . Birkaç gün yaptım sonra onu da yapmadım . 10 güne kadar iyileşmişti

Back