Acil bakar mısınız dikişlerim var normal doğum yaptım

Fevziye Koc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
39
9
1
23
41+4 de 3 gün önce hamdolsun normal doğum yaptım, bebeğim eli kulağında geldiği için yırtık oldu çok şükür fazla değil fakat 4 dikiş var. Tuvaletimi rahat yapabilmek için ishal olduracak şeyler yiyip içiyorum kanamam normal adet kanaması otururken sağa sola dönerken batma acı hissi biraz fazla bu kuruduğu için mi olur yaşadınız mı siz

dikişlerde öyle bi gerilme batma hissi olmuştu evet normaldir deri kaynamaya başlıyo

dikişlerde öyle bi gerilme batma hissi olmuştu evet normaldir deri kaynamaya başlıyo
Peki sizin dikişler ne zamanda geçti kaç gün sürdü benim dikişler arka tarafa doğru az ama anam ağlıyor, hafif çok az bi şişme olmuş dikişlerimin orda oda normal deniyor

1 haftalıkken kontrole gittiğimde kaynamış dikişler demişti ama düşmesi 1 ayı buldu. Batikon kullandım ilk hafta sonra da kantaron yağı sürdüm arada bir öyle geçti çok şükür.

1 haftalıkken kontrole gittiğimde kaynamış dikişler demişti ama düşmesi 1 ayı buldu. Batikon kullandım ilk hafta sonra da kantaron yağı sürdüm arada bir öyle geçti çok şükür.
Bende sürekli batikon sıkıyorum afedersin özel bölgemde şişlik vardı o inmiş çok şükür, acıma batma da fazla var iyileşme sürecinde biraz artabilirmiş otururken kalkarken acı batma artıyor ama yürürken fazla zorlamıyor iyileşiyordur inşaallah 🥹

Merhaba, bende normal doğum istiyorum ama dikiş olayından çok korkuyorum. Dikiş atılırken çok mu can acısı oluyor veya tuvaleti yaparken de çok acı oluyor mu?

Merhaba, bende normal doğum istiyorum ama dikiş olayından çok korkuyorum. Dikiş atılırken çok mu can acısı oluyor veya tuvaleti yaparken de çok acı oluyor mu?
Dikiş bana atılırken benim o bölgem tam uyuşmadi mantarim vardi o yüzden dikişi hissettim, idrar da ilk seferde acıdi sonra hissetmedim. Bu biraz da size bagli, her wc sonrasi baticon sıkmalı orayı kuru ve temiz tutmanız gerekir en geç 5 güne toparlanirsin

Back
X