Normal dogumdan korkuyorum

Peki sizin dogumunuz nasıl oldu anlatır misiniz yani anestezi olarak ne uygulandı nasıl ilgilendiler vs. :) arkadaşınız epiduralli normal doğum mu yaptı

Evet arkadaşım öyle yaptı.. Benim doğumum gece yarısı olacaktı.. Doktorumu aradı hastane gelsin diye.. Ama ebe bebeğin başının gelmediğini riskli olduğunu söyledi.. Doktorda sezeryan yapayım gelince dedi.. Biz kabul etmedik sezeryanı.. Yani nasıl bi psikolojiyse artık, sancı çekiyorum bebeğime bişeyde olabilirdi ama istemedim.. Doğumevine gittik hemen gece olduğu için.. Onlarda doğum başlamış hemen alıyoruz dediler ve ben hiç bişey diyemedim bile.. Biran önce olsun bitsin istiyordum artık.. Kıyafetlerimi çıkarıp ameliyat önlüğü falan giydirdiler.. Bu arada bir saat falan geçmiş ama bana 5 dk gibi geldi.. Suyum nişanımda geldi hemen oracıkta.. Hemen aldık alıyoruz ıkın derken oldu bitti

Doktor herşeyi normal buluyorsa. sizde İsteyin ve Allaha güvenip korkmayın tabi ki acı olacak ama Rabbim kullarına hiç bir zaman dayanamayacağı acıyla sınamaz. Herkes doğuruyor arkadaşlar siz neden doğuramayasını. ben normal istiyorum kararlıyım ve korkmuyorum arkadaş doğuracam normal işte :)

Nisan su oluyor bildiğim kadarıyla bebek geleceğini haber veriyor kan ve su geliyor ondan yirmi dört saat sonra aşağı yukarı doğum meydana geliyormuş :)

normal doğum her zaman iyidir..o an çekersin ama sonrasında hemen ayağa kalkarsın..sezeryanda bildiğin ameliyat oluyorsun sonrasında ve sonraki aylarda çok çekiyorsun..benim allah izin verirse 3. bebeğim olacak ve inşallah normal doğum olur..doğum anı geldiği zaman allah kolaylığını veriyor..bol bol oku ayetel kürsi ve bildiğin her sureyi dua et bol bol o anda bakmışsın evdesiniz :)

Canım benim dört ay önce normal doğum yaptım ve zor bir doğum oldu o gün doğurduğum gün keşke sezeryan olsaydım diye düşündüm sonra sezeryanlı doğum yapan ve dikişleriyle hala başı dertte olan arkadaşlarımı görünce iyiki normal doğum yapmışım diyorum bir bağırmak asla çözüm değil bağırarak sadece doğumu uzatırsın nefes ve ıkınma bunlar için kadın doğum hastaneleri kurs açıyormuş sanırım neyse korkarsın çünkü başına gelmedi insan bilmediği şeyden korkar tabiki kötü doğum hikayelerini dinleme Allah'a sığın ve asla korkulacak bir şey değil ve acın birden dinip doktorun elinde duran bebeğini görünce hepsi yaşadığın hersey geride kalıyor umarım biraz olsun içini ferahlatabilmişimdir

Teşekkür ederim ilginize bu konuya zaman ayırdığınız için sağolun allah bebeğinize sağlık sıhhatli uzun ömürler versin okuduklarim ve benimle paylaştığınız tecrubeleriniz içimi rahatlattı eskisi kadar korkum yok diyebilirim ama ışte ilk ya insan bi ürkek oluyor o da olur artık daha da korkutabilirdiniz beni ve benim gibi olan arkadaslari allah razı olsun içime su serptiniz

Aaah ahhhh ne sen sor ne de ben anlatayım!!!!.......

Desem de inanma çünkü bekarım daha ortada fol yok yumurta yok. Ama korkmuyorum arkadaş ne kadınlar doğuruyor ben mi yapamayım. Hem derdi veren Allah dermanı da veriyor :) bugünden korkmanın manası yok.

Hamile olmadan önce korkuyorsunuz olabilir normal, hatırlayın evlenmeden önce de ilk geceden korkmuştur çoğumuz. Ama ne oldu, beklediğimiz kadar büyük bi acı olmadı.
Şu bi gerçek ki hamile kaldıktan sonra bu korkular bi kenarda kalıyor, annelik cesareti geliyor, normal yollarla olsun çocuğuma bi zarar gelmesin, onu bi an önce kucağıma alayım diye düşünüyorsunuz. Yani bana şu an deli cesareti gibi geliyor :) miniğimin sağlıklıca doğması için her acıya katlanırım.

Bende normal doğum yaptım.tabi insan sancı çekiyor ama öyle cok bagirmadim bende olecegimden korkardim.benim çocuğum 8 sene sonra oldu bırak kendim ölmeyi cocuguma bisey olacak diye korktum.allaha şukur birşey olması 14 saat yattım doğum hanede.birşey duymuştum.TV den bir uzman doktr anlatıyordu normal doğum yapan annenin doğum sırasında bebeğin doğarken geçeceği kanallarda pul gibi birşey olusuyornus ve bebege geçiyormuş ve bebeği koruyormus.enfeksiyon acisindan. Eğer ki olursa bi mani olmassa cesaretini topla korkma normal dogur derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…