- 3 Eylül 2015
- 10
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Burcutirpan
Peki sizin dogumunuz nasıl oldu anlatır misiniz yani anestezi olarak ne uygulandı nasıl ilgilendiler vs. :) arkadaşınız epiduralli normal doğum mu yaptı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişan dediğiniz ne oluyor
Canım benim dört ay önce normal doğum yaptım ve zor bir doğum oldu o gün doğurduğum gün keşke sezeryan olsaydım diye düşündüm sonra sezeryanlı doğum yapan ve dikişleriyle hala başı dertte olan arkadaşlarımı görünce iyiki normal doğum yapmışım diyorum bir bağırmak asla çözüm değil bağırarak sadece doğumu uzatırsın nefes ve ıkınma bunlar için kadın doğum hastaneleri kurs açıyormuş sanırım neyse korkarsın çünkü başına gelmedi insan bilmediği şeyden korkar tabiki kötü doğum hikayelerini dinleme Allah'a sığın ve asla korkulacak bir şey değil ve acın birden dinip doktorun elinde duran bebeğini görünce hepsi yaşadığın hersey geride kalıyor umarım biraz olsun içini ferahlatabilmişimdirLafın gelişi :) e bi gün olucak değil mi :) bende araştırdım bekarliktan beri takip ederim bu konuları epidural normal doğum istiyorum bende ama onda da ikinamazsin diyorlar kuzenim dün doğum yaptı beni de bi korku sardı açıkçası . Şöyle olumlu doğum hikayeleri anlatilsa atlatirim sanki :) bide doğumda olurum diye de korkuyorum acıya dayanamazsam rüyalarına giriyor artık takıntı oldu ..
Bende normal doğum yaptım.tabi insan sancı çekiyor ama öyle cok bagirmadim bende olecegimden korkardim.benim çocuğum 8 sene sonra oldu bırak kendim ölmeyi cocuguma bisey olacak diye korktum.allaha şukur birşey olması 14 saat yattım doğum hanede.birşey duymuştum.TV den bir uzman doktr anlatıyordu normal doğum yapan annenin doğum sırasında bebeğin doğarken geçeceği kanallarda pul gibi birşey olusuyornus ve bebege geçiyormuş ve bebeği koruyormus.enfeksiyon acisindan. Eğer ki olursa bi mani olmassa cesaretini topla korkma normal dogur derimMerhaba 20günlük evliyim. Çocukluğumdan beri normal doğumdan korkuyorum ve hala atamadim. Psikolojik tedavide gördüm ama olmadı şimdi bana yardım edebilir misiniz iki gün sonra bende hamile olucam çok mu acı duyuluyor filmlerde dizilerde hep bağıra çağıra doğuruyor bayanlar boyle mi oluyor gercekten . Bunun acısız bi yolu yok mu çık daraliyorum bu konuda