- 3 Eylül 2015
- 10
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Burcutirpan
-
Lafın gelişi :) e bi gün olucak değil mi :) bende araştırdım bekarliktan beri takip ederim bu konuları epidural normal doğum istiyorum bende ama onda da ikinamazsin diyorlar kuzenim dün doğum yaptı beni de bi korku sardı açıkçası . Şöyle olumlu doğum hikayeleri anlatilsa atlatirim sanki :) bide doğumda olurum diye de korkuyorum acıya dayanamazsamrüyalarına giriyor artık takıntı oldu ..
Lafın gelişi :) e bi gün olucak değil mi :) bende araştırdım bekarliktan beri takip ederim bu konuları epidural normal doğum istiyorum bende ama onda da ikinamazsin diyorlar kuzenim dün doğum yaptı beni de bi korku sardı açıkçası . Şöyle olumlu doğum hikayeleri anlatilsa atlatirim sanki :) bide doğumda olurum diye de korkuyorum acıya dayanamazsamrüyalarına giriyor artık takıntı oldu ..
Su an çok erken ya dediğim gibi korku mu yendikten sonra herşeyi halledebilirim bence :) sende yine izlenim ve bilgilerini paylasirsan benimle sevinirim aynı sorunları yaşayan birinin olması bile içimi çok rahatlatıyor umarım çok rahat ve sağlıklı bi hamilelik gecirirsin :)
Korkuyorum ama normal doğum istiyorum yaaa kasilir miyim o zaman normal yapmazlar mie ama herkes kasilir bence o masada yaaa off :s
Ya inanır misiniz sancı beni korkutmuyor . Beni oraya yapılacak müdahele korkutuyor çünkü zaten regl dönemini baya sancılı ağrılı yataklara duserecek geçiriyorum idmanliyim o konuda öyle canim da herşeye yanmaz ağda bile yaptırırken gikim çıkmaz ama o bölgeye hassasim çok. Sancıyı da nefes egzersizi felan atlatiriz inşallah bi şekilde . Zamanı gelince o catala nasıl cikacam çatı tedavisi mi ne varmış onu nasıl yaptıracak bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?