• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal doğumdan çok korkuyorum

sessizgemi66

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Kızlar iyi akşamlar şuan 37+4 hamileyimiki erkek çocuktan sonra bı kızım olacak normal doğum ama ben çok çok korkuyorum o çatala çıkmak korkulu rüyam oldu ogluslarimida zor dogurmistum kilolu dogmuslardi bu 10 sene sonra supriz gebelik zaten çok zor geçiyor gebeliğim midem hala bulaniyor baglatmakta istiyorum ama doktorlar normal doğumda geçen sancım cikti Altan muayene yaptılar o günden beri kanamamda var korkudan gidemiyorum yine alttan bakacaklar zaten ilgilenmiyorlar.dertlesmek biraz rahatlamak istiyorum geceleri uyuyamıyorum hep kötü rüyalar görüyorum😞ay bilmiyorum belim ağrıyor bu hamileliğim daha zor geçti yaştan dolayı belki midem çok bulaniyor ondan

Kızlar iyi akşamlar şuan 37+4 hamileyimiki erkek çocuktan sonra bı kızım olacak normal doğum ama ben çok çok korkuyorum o çatala çıkmak korkulu rüyam oldu ogluslarimida zor dogurmistum kilolu dogmuslardi bu 10 sene sonra supriz gebelik zaten çok zor geçiyor gebeliğim midem hala bulaniyor baglatmakta istiyorum ama doktorlar normal doğumda geçen sancım cikti Altan muayene yaptılar o günden beri kanamamda var korkudan gidemiyorum yine alttan bakacaklar zaten ilgilenmiyorlar.dertlesmek biraz rahatlamak istiyorum geceleri uyuyamıyorum hep kötü rüyalar görüyorum😞ay bilmiyorum belim ağrıyor bu hamileliğim daha zor geçti yaştan dolayı belki midem çok bulaniyor ondan
Allah yardımcınız olsun. Zor bir süreç. Kendi doktorunuz yok mu rahat hissettiğiniz ona gitseniz?

Merhaba,bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kanamam var demişsiniz,bence bu durumda beklemeyin doktora gitseniz daha iyi olur.

Hangi ildesiniz hangi hastane ilgilenmiyor vicdanlı birine denk gelmekte onemli, korkmayın, ben de normal doğum istiyorum oğlumu da normal doğurdum, tamam o dk ağrılı oluyor da sonrasinda rahat oluyor, kanama varsa korkunun faydası yok zarar vermesin bebeğinize bı gidin, ben de nefret ediyorum vajinal muayeden tut nefesini baksın geçsinler, sonra tekrar yasamayacaksin doğuma kadar başa gelen çekiliyor, maşallah birde kızın oluyor ne güzel, kızını düşün kötü ruyalar hepimizin peşinde, hepsi bitecek inşallah azıcık sabır ❣️

Back
X