normal doğumda zeytinyağı

zeytin yağını her sabah kahvaltıda yıyorum zaten.her yemek z.yağlı bnm. e bir de sürerim 1 hafta kala cok tesekkür bilgi için :)

vajinanın içine hiç bi şey sürülmez sakın içine sürmeyin dışından masaj yapın arkadaşlar faydası olsun derken zararı olmasın içinde az da olsa asit var

şimid ben debunu düşünmeye başladım
bakalım yapabilirsem
sadece pamuğua basıp ,oraya tutuyoruz değil mi?

kesinlikle vajinanin icine su bile girmemesi lazim o bile enfeksiyon yapiyor....vajinanin dis kismina surulecek sanirim ama yinede doktorunuza danismadan bisey yapmayin derim....

arkadaşlar yağı azıcık çok değil kaynatın soğusun elinizle sürün masaj kan dolaşımını artırır iyi olur
ben yapmadım ben sebamedin dış genital bölge tamizleyicisini sık kullandım masaj gibi
medine hurması yeyin bir hafta önceden doğumu kolaylaştırır ben 88 kiloyla normal suni sancısız doğum yaptımmm

ya kızlar bir sızma var.birde riviera..hangi zeytinyağı daha iyi..birde marka olarak
birde şöyle bişi duydum.zeytinyağının güneş ile temas etmemesi gerekirmiş.yani koyu renkli cam kaplarda satılmalıymış..bazıları öyle..bazıları ise değil.bunada dikkat etmek lazım

zeytinyağını bende duymuştum.sürücem ama normal doğum düşünmüyorum.bakalım belki açılmam falan olur normal yaparım.denemekte fayda var.

valla benide bayıltacaklarını bilsem normal doğum yapardım.ilk doğumumda bağırta bağırta diktiler.o yüzden içimde korku kaldı cesaret edemiyorum.

belli bir vakitte kullandınızmı?? ben gecelri yatmadan once peceteye biraz dokup pet gibi koyuyorum umarım ise yarar..tecrubeleriniz yazarsanız seviniriz

arkadaşlar tecrübeyle sabit bi durum bu..banada bi arkadaşım söylemişti doğumdan on gün önce bir beze yağı döküp bolca çamaşırına koy dedi..bende yaptım son bir hafta kala ve çok koaly bi doğumum oldu çok şükür..hiç hissetmedim pıt diye çıkıverdi kızım... birde 41 gün boyunca zemzem suyuna yasin okudum 41 tane yani...onuda sancılarım başlayınca içmiştim..tabii bu biraz inanç meselesi ama ben inanın çok faydasını gördüm ve doğumumun suni sancıyla olmasına ve hiç açılma olmamasına rağmen kolay oluşuna bunlara bağlıyorum..

canim normal sivi yagda olabiliyormu? bi sakincasi olurmu acaba normal yagin?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…