Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim zeytin yağı ile genital bölgeye masaj yapar gibi sürüyorsun yağı... epizyo kesisine gelince hemen hemen ilk doğumların hepsinde oluyor...bir de benim bebeğim biraz iriydi doktor vajinayı riske atmamak ve yırtık oluşumunu engellemek amacıyla kesi yapıyor...benim 10 tane dikişim oldu ancak dikiş atılırken de kesi yapılırken de hiçbirşey hisstmedim..kesi yapılacak bölgeyi uyuşturmuştu doktorum kesiyi hissetmedim, dikiş atarken de beni uyuttu onuda hiç hissetmedim benim doğumum ağrısız ama sancılı oldu diyorum şimdi herkese...Allah hayırla kurtarsın canım...
canim normal sivi yagda olabiliyormu? bi sakincasi olurmu acaba normal yagin?CADIARZUarkadaşlar tecrübeyle sabit bi durum bu..banada bi arkadaşım söylemişti doğumdan on gün önce bir beze yağı döküp bolca çamaşırına koy dedi..bende yaptım son bir hafta kala ve çok koaly bi doğumum oldu çok şükür..hiç hissetmedim pıt diye çıkıverdi kızım... birde 41 gün boyunca zemzem suyuna yasin okudum 41 tane yani...onuda sancılarım başlayınca içmiştim..tabii bu biraz inanç meselesi ama ben inanın çok faydasını gördüm ve doğumumun suni sancıyla olmasına ve hiç açılma olmamasına rağmen kolay oluşuna bunlara bağlıyorum..